Eu am parul foarte drept, dar normal, il vreau ondulat. Asa ca nu te mai face cu placa. Avand in vedere ca ai ochii albastri-verzi ti-ar sta foarte bine bruneta. Eu zic sa-l tai putiin mai scurt decat in poza si sa ti-l lasi ondulat. Acum depinde si de forma fetei si daca ti-ar sta bine. Ar fi o schimbare binevenita si cu siguranta toata lumea ar aprecia-o mai ales daca faci totul inainte de inceperea scolii. Toti vor fi placut surprinsi.
Buna
eu zic ca ai putea sa ti-l tai pana la umeri, si ondulat ar arata foarte bine
ii spui coafezei sa til rareasca, adica sa nu mai fie asa des.sa fie mai putin.sa-ti taie din lungime si sa fie in scari![]()
o sati steie foarte bine
eu zic sa nu te vopsesti, ca vopseaua o sati strice mai tare parul
mai bine lasa-l asa natural![]()
iar pentru parul deteriorat poti sa folosesti samponul schauma(pentru varfuri deteriorate) sau sa-ti cumperi un balsam de la avon, iti face parul mai moale si mai frumos![]()
incearca sa nu te mai faci cu placa asa des...si sa folosesti ceva balsam![]()
succes
Eu zic ca sa nu te tunzi asa scurt...depinde cum iti place sa ai lungimea parului.si la mine mi-a fost foarte deteriorat din cauza placii, vopselelor, decoloratului, dar am folosit o gama buna de sampon, masca si balsam, mi-am taiat doar varfurile si de ceva timp ma fac doar o dta cu placa sau ondulatorul, iar acum aproape ca nu mai am fire deteriorate
.eu vreau sa il cresc, dar numai cu rabdare
. iar de culoare cred ca ti-ar sta, dar e cam o schimbare destul de radicala, daca vrei spre brunet
, gandeste-te si cum crezi ca ti-ar placea mai bine, incerci si te lamuresti
:*
Nu stiu daca trebuia aprobata intrebarea
pun si eu poze cu fotomodele si zic ca sunt eu
@Alxx doamne... dar nu a pus pozele ca sa zica ca e ea... le-a pus ca sa ne dea noua exemple despre lungimile de par de care vorbeste, ca sa intelegem
anonim_4396 întreabă:
smilerz19 întreabă: