Uleiul de ricin, ti-l recoamnd, n-are rost sa dai sute de lei, cand poti sa iei osticluta de ulei de ricin, parul se va indesi din prima saptamana. Sper ca te.am putut ajuta.
Da, crede-ma am prietene care au incercat tot felul de chestii, sincer daca ai parul rar de la mama natura nu ai ce face, doar cu extensii poti sa il ai mai des, prietenele mele s-au convins, am si eu extensii dar pentru lungime ca din fericire am parul des, si crede-ma nu e asa de rau precum suna, si nici nu iti dai seama ca am extensii eu, sau oricine altcineva, iti sugerez cele cu clips, ca le poti pune si scoate cand vrei, si mie mi se pare cel mai convenabil si le am si de vreo 2 ani si inca arata frumos si sanatos parul
, iar cele cu microring sau ce mai exista, dupa vreo 3-4 luni trebuie sa le scoti, si iti smulge si din parul tau cand trebuie sa le scoti, si mai rau ai face, nah![]()
(in poza de la avatar am extensii
parul meu era pana la umeri, foarte scurt
, dar nu se vede deloc
, zici ca e tuns in scari si atat
)
Ideea este ca, eu folosesc deja ulei de ricin si tot felul, parul meu este bogat dar il vreau ceva mai bogat, nu e rar. dar cum spuneam vreau ceva mai mult.iar extensile nu prea ma incanta, cei drept, dar poate voi incerca.
)
Cum vrei
Este sampon de la VICHY foarte bun pentru par si poti sa iti faci masca de par ( bati 2-3 oua depinde de cat de lung e parul, apoi pui oul pe par si infasori parul intr-un prosop si stai 10-15 min si dupa aia il speli, mai ii bun si uleiul de ricin! Bafta si sper ca te-am ajutat) Cu samponul in 2 sapt se vad rezultate mari!
Nu te usca prea des cu uscatorul de par. Daca parul tau este deteriorat trebuie sa-l tunzi altfel n-o sa creasca. Foloseste un balsam de par (eu le prefer pe cele de la syoss)Daca te dai cu placa aplica inainte spray pentru. protectie termica.Nu-ti pieptana parul cu perie din plastic? Sper ca te-am alutat!
Eu folosesc niste fiole! Sunt foarte bune! Se vad imbunatatiri de la prima aplicare! Le poti gasi in farmacii sau in plafar! Nu numai ca iti indeseste parul dar ii si adauga volum si il face sa creasca mai sanantos si mai frumos! Sunt parca 15-20 de fiole intr-un pachet! Sunt destul de scumpe, dar merita! Se pot cumpara si separat adica sa zicem ca nu vrei 15 fiole si vrei 5. Le folosesc de 4 ani si vreau sa zic ca nu m-au dezamagit niciodata fata de alte sampoane! Poti sa le iei si pentru parul gras! Inainte imi faceam baie de 3 ori pe saptamana la cap deoarece parul meu era foarte gras dar acum numai am problema asta am parul pana la mijloc si ma spal odata pe saptamana si nici atunici nu arata parul meu gras! Sper ca te-am ajutat!
Http://www.kudika.ro/......l-tau.html
Acest articol contine cateva sfaturi foarte utile pentru ingrijirea parului. Pune aceste sfaturi in practica, iar pentru mai o mai buna eficacitate foloseste un sampon special pentru cresterea rapida a parului si protejeaza-ti parul cu diverse masti pentru par sau iti pot recomanda un balsam foarte folositor pentru cresterea parului Revita.COR:)