| TpuNoName123 a întrebat:

Cu ce pot îndepartă violetul de genţiană de pe faţă? L-am ţinut câteva ore, deoarece am avut un coş care s-a infectat şi doamna dr. mi-a zis să-l ţin mai mult timp, după asta m-am dat şi cu unguent.
Ţin să spun că am încercat şi cu demachiante, şi săpun şi mai multe creme, însă nu s-a luat în totalitate.
Vă rog spuneţi-mi vreun remediu.

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Exista, dar nu este un "remediu" ci un amestec de alcool etilic absolut si acetona ( in laboratoarele de analize se amesteca 1 l alcool etilic absolut cu 0, 2 l acetona ) Cum nu poti pune acetona pe pielea fetei incearca numai cu alcool( spirt alb ). Daca totusi nu se ia numai cu alcool atunci adauga si o picatura de acetona pe servetelul cu care-ti stergi pata de violet. Apoi spala-te cu apa. Nu prea inteleg cum ti-a recomandat doctorita sa folosesti violetul de gentiana care este toxic! Nu cumva ti-a dat albastru de metil?

| TpuNoName123 explică:

Bună Alessia
Nu mi-a recomandat albastru de metil, ci violetul de genţiană, scrie şi pe el că este bun la infecţii.
Ms mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Tinkerbellll a răspuns:

S-a curatat pana la urma? Si eu am aceeasi problema.

| Lari_Lari_2001 a răspuns:

Pune mona pe un șervetel si da-i pe degete. Acum 5 minute am avut aceeasi problema