| xFaith a întrebat:

Buna TPU :*.
Am vorbit cu o prietena de-a mea si m`a rugat frumos daca de ziua ei unde vor fi invitati, ii voi dansa o melodie orientala. ( am costum oriental ).
Problema este ca... am acel puf pe spate. deoarece sunt putin bruneta.
Ce ziceti? sa las asa acel puf sau sa il dau jos cu crema epilatoare?

Răspuns Câştigător
| FreakyChucky a răspuns:

Eu as zice sa il lasi, fetele cu puf sunt mult mai senzuale decat cele fara.

11 răspunsuri:
| Mihaela23_2814 a răspuns:

Nu il da jos, si eu am puf pe spate, e normal. Cand ai sa mai cresti o sa iti cada. Subscriu la spusele celorlalte fete, sunt mai senzuale fetele cu puf decat cele fara.

| LolaLollita a răspuns:

Poti sa il lasi fara problemehappy

| Azazea a răspuns:

Sincer este foarte normal sa ai, mai ales ca esti bruneta, sunt sigura ca nu e asa de rau precum il vezi tu, eu zic sa il lasi sa traiasca si el laughing

| FreakyChucky a răspuns:

+ca arati mult mai focoasa.

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Ce culoare are puful? daca este blond il poti lasa, de obicei pe la 16 ani in sus se face saten si pe la 18 negru. ma excita grav ala blond happy

| Miki280 a răspuns:

Nu-l da jos, exista posibilitatea sa iti creasca mult mai repede si mai in exces. Nimeni nu o sa vina la tine cu lupa, mai ales ca e puf si nu par.

| guesswhocodrutza a răspuns:

Nu te da cu crema, pentru ca iti va creste mai des mai mult si mai repede! Si eu sunt ca tine si nu m-am dat niciodata cu crema pe acel puf!winking Deci nu folosi crema!

| AuroraRM a răspuns:

Nu cred ca ste nevoie laughing), deoarece la sigur nu se va observa si plus la asta vei face mai rau si v-a creste mai aspru happy

| izzybizzy a răspuns:

Mai bine il dai jos cu crema epilatoare.

| elleDeea a răspuns:

Nu.in nici sa nu te gandesti. daca te dai cu crema epilatoare iti v-a creste mult si des ..stiu din experienta mea cat si a prietenelor ..lasa-l asa cu timpul se v-a ''freca'' de la haine. distractie plauta happy fundita?big grin

| JusTmeYuLy a răspuns:

Cu cat il epilezi mai mult cu atat el se inmulteste si mai multe deci lasa-l asa ca tot o frumoasa o sa ramai...Si o sa iti dea un aspect de "BadGirl". Sper ca te-am ajutat