Pff si eu sunt bruneta / am fost blonda/roscata si bruneta imi sta mai bine... Daca esti deschisa la ten brunetul este ok daca esti inchia hmm depinde. Eu am trecut de la brunet la blond prin decolorare. Dar nu te sfatuiesc nu orice par rezista (p.s eu fac in fiecare luna un tratament)
Daca vrei suvite tot cu un decolorant ti-ar face dar nu ar fi atat de periculos... Pe negru nu prea se vede bine multe suvite.(blonde) Daca vrei sa ramai la brunet poti incerca si negru albastrui (acesta il am acum) este dragut
Suvitele blonde le fac doar cu decolorant, nu? sau mai trebuie sa folosesc o anumita vopsea blonda?
Suvitele mai bine le faci la coafor daca iti faci tu acasa sa iei un blond care decoloreaza eu am facut cu vopsea palette are o nuanta decolorant si 1-2 noante care decoloreaza 2-4 tonuri de culoare... (sa nu le faci foarte groase se vede urat) Si dana nu iti ies chiar cum ti-ai dorit din prima foarte deschise nu fi dezamagita iti mai faci peste 2-4 saptamani. Se decoloreaza doar cu acele vopsele... (ele decoloreaza cate tonuri alegi)
Ma voi duce la cineva acasa care este coafeza.dar am zis sa ma decid inainte cum sa ma fac..multumesc frumos pentru raspunsuri
Nu ai pentru ce ma bucur ca te-am ajutat:*
Succes
Rosu intens! Blond oricum nu o sa iti iasa(mai ales daca vrei o nuanta deschisa). Daca in orasul tau gasesti reprezentanta cep iti recomand vopseaua rosu pur-sau ceri nuanta care il inlocuieste(nu se mai gaseste peste tot). O sa iti iasa super! Dar ai grija, nunta din par o sa reziste cel putin jumate de an la fel de intensa, dar si hainele/pernele vor arata la fel
.
Ce este cep? nu am mai auzit de asta te intreb
O firma care produce vopsele profesionale. http://www.cep.ro/an.html
Nu stiu sa iti spun daca se gaseste doar in Timisoara sau si in alte orase. Eu sunt bruneta si am avut suvite roscate si doar cu vopseaua asta am reusit sa le fac(fara sa imi decolorez parul).
Pai ai putea incerca o culoare apropiata brunetului.
Cum ar fi albastru, verde sau roz. ( Ma refer la suvite)
P.s.Nu prea ma pricep la asortat culorile.