| Decster a întrebat:

Stiti cumva daca epilarea pe sani este dureroasa? Va rog nu radeti, e serios...

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu folosi rama! O sa-ti creasca si mai mare si mai gros parul.
Doare, esti baiat sau fata?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Dar poate sa foloseasca linco sau delma, nu? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hopa, acum am observat rolling on the floor Da, Delma e mult mai sigura. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Linco, cum sa nu-ti placa? ( daca ma vede Just zice ca i-am furat gluma laughing ) Apropo, mi-a venit nepotul zilele trecute si m-a botezat Octavian. Karma rolling on the floor

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu creeeeeeeed! laughing)))

| anonim_4396 a răspuns (pentru Decster):

Nuuu, nu o asculta. Da-te cu rama si dupa fa si un selfi, o sa fi sezualo rau smugsmug

| darrio2007 a răspuns:

Daca o faci de cand firul este inca subtire durerea nu este prea mare. Dar, daca incepi epilarea va trebui sa te tii de ea atata timp cat existi. Durere oricum va fi.

| Clorox a răspuns:

Nu folosi lama, foloseste crema depilatoare!
Daca folosesti crema n-o sa ai nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa arati ca o gaina jumulita si nici ca o sa-ti mai accepte adminele poza, stai potolit.
PS : deja ma incruntam cand am citit intrebarea dar cand ti-am vazut numele totul a capatat sens rolling on the floor

| Luizaaa a răspuns:

Tinand cont ca sanii au pielea mai sensibila, eu cred ca va fi dureros. Asta e parerea mea, nu stiu cum e, dar daca vrei incearca. Si nu te da cu bigul pentru ca nu vrei sa te alegi cu mai mult par. Sanatate!

| Denianonim a răspuns:

Poti sa faci cu bicul
E o soluție la indemana oricui
Daca nu mergi la salon
Nu e scump
Si te amorteste
Nu o sa te doara prea tare
Stai linistită/linistit

| andreyksd a răspuns:

Ia un big si încerca așa. epilarea e dureroasă în orice caz

| Ioana_Diana_1998 a răspuns:

Depinde la care epurare te referi, dar gândește ca sânul e foarte sensibil si la atingere, deci nu stiu cum e la epilare atunci, poti sa încerci prin metode mai putin dureroase, dar bigul nu il recomand deoarece dupa parul va creste mult mai dens si cu firul gros, deci atunci mai bine nu

Întrebări similare