In primul rand nu poti sa cresti in inaltime si sa te ingrasi de pe o zi pe alta.sa pui 2 kg pe tine ar dura in jur de o luna doua.iar 2 cm in plus sunt destul de greu de obtinut.dar poti schimba ceva fizic:te poti vopsi,tunde poti merge la un hairstylist si sa ii ceri sfaturile. poti da o fuga pe la malluri si sa iti cumperi haine noi, cu mai mult personalitate, haine in tendinte. poti incepe sa te machiezi discret sau daca o faceai si inainte sa schimbi ceva din stilul machiajului. daca ai parul cret/ondulat il poti indrepta si invers. odata venite aceste schimbare fizice, te vei simti altfel, mai bine si automat acest lucru se va reflecta si in felul tau de a fi si in personalitatea ta.
Treaba cu îngrașutu depinde de tine
În rest e ok ca tu dorești sa te mai schimbi și chiar daca vei face greseala cu coafura nu uita e vacanta si nimeni nu te va vedea Totul se repara ![]()
![]()
(glumesc)
va fi ok Treaba cu înăltimea nu cred ca vei creste prea mult însă ai grija încă odata cu îngrasatu ![]()
![]()
![]()
Funda?
Ceea ce vrei tu, nu cred ca o sa realizezi intr-un timp asa de scurt. Mai bine fa treaba asta in vacanta de vara. Ai putea sa incepi de pe acum practicand putin bodybuilding. Rezultatele vizibile la bodybuilding se observa dupa 6 saptamani. Treaba cu coafura tine de look, deci ai timp sa mai consulti alte pareri. Pentru inaltime handball-ul e cel mai bun sport. Toti colegii mei s-au inaltat numai eu la atletism am reusit doar cativa cm. Multa bafta.
Prietene si eu acum am luat vacanta si m-am tuns si vreau sa dau jos 2-3kilograme.Si cu lookul fal cum te simti tu bine, sa-ti placa tie.
Kqnfiwbcin întreabă: