Sunt unghii cu gel, iar modelul de pe ele poate fi facut cu oja sau din gel.Eu sunt aproape 100% sigura ca sunt facute cu oja.Ai nevoie de oje cu pensula subtire sau daca nu, o pensula de la alta oja pe care o stergi de fiecare data cand folosesti alta culoare. Daca vrei sa-ti faci modelul pe unghiile tale naturale, tragi jumatatiile cu roz(sau poti sa-ti schimbi culoriile in functie de preferinte) apoi restul modelului dupa ce oja roz s-a uscat in prealabil. Daca vrei unghii false, se poate rezolva la un salon si costa in jur de 60-70 lei(depinde de salon). O zi buna!
Poti incerca cu scotch dar ar fi cam mult de munca.Eu voi incerca in week-end cred(acum nu am timp) si iti arat poze daca vrei.Am sa iti dau mai multe sfaturi in week-end.:*Acum ma grabesc.
Nu sunt fata, dar stiu de la prietenele mele. Asa ceva iti poti face doar mergand la cosmetica de specialitate.
Te poti juca incercand sa iti faci tu acasa, dar iti trebuie multa indemanare si multa rabdare, ceea ce altfel spus inseamna mult chin inutil. Numai la cosmetica o sa stai vreo ora, pentru ca te trateaza sa nu fie munca de doi bani, apai tu acasa o sa stai pe putin 3-4 ore si tot nu o sa iti iasa asemeni link-ului.
Sper ca nu am scris prostii, nu am experienta proprie. Am doar experienta din auzite si vazute.
Ai putea dar iti trebuie niste forme speciale dra pana atunci cumpara roz negru si alb sau du-te la un salon eu iti recomand peggy