| MaRiAnAsg a întrebat:

Bună tuturor!
De unde va comandați haine/adidași de firmă că și Nike Adidas Puma New balance mai ieftine? vă dați seama că și aproape orice alt adolescent nu sunt eu ff bogată, nu-mi permit tot ce îmi doresc deci chiar am nevoie de un site sau o aplicație unde sa le găsesc mai ieftine și originale sperlaughing

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Haine/adidași de firmă că și Nike Adidas Puma New balance, din start, NU sunt ieftine.
Un pret corect poți avea in mag specializate sau chiar eMAG

| caalcen a răspuns:

Daca iti doresti si iti permiti haine de firma renumita, esti foarte-foarte bogata.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru caalcen):

Ești foarte foarte bogat când îți dorești Hermes, Prada, Valentino, Burberry nu Puma sau Nike.

| caalcen a răspuns (pentru suntserios):

Eu stiu ca Puma sau Nike nu sunt de calitate. Dar sunt extrem de scumpe. Romanii isi doresc haine de mers la stadion pentru ca atat vad, atat stiu. Si isi inchipuie ca treningul e mai luxos decat un pantalon de stofa.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru caalcen):

Pai tu vad ca iti inchipui ca treningul e luxos. Nike chiar are lucruri de calitate si la preturi destul de decente.

| gabicoo a răspuns:

Original și ieftin nu există. Dacă vrei branduri renumite mergi in bazar și îți cumperi imitații.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Problema nu e ce iti permiti, ci ca iti doresti timpenii. Brandurile ieftine de la Decathlon sau cele specializate gen Columbia bat Adidas la orice ora ca si valoare. Plus ca mai exista SH/outlets, desigur.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Esti bogat atunci cand nu consideri ca valoarea ta sta intr-o eticheta.

| caalcen a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Corect!

| caalcen a răspuns (pentru suntserios):

A, m-am prins! Iti place sa dai raspunsuri aiurea doar ca sa fie la numar. Poate-poate ajungi pe locul 1.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru caalcen):

Încearcă să nu jignești user-ii! Altfel riști sa pleci de aici.