| AnOnImUl321123 a întrebat:

Buna, vreau sa-mi fac un tatuaj pe piept. Ma rog pectoral, pe care parte sa-mi fac? Stanga sau dreapta? E primul meu tatuaj, oare chestia asta cu stanga/dreapta chiar conteaza la baieti sau imi bat capul aiurea? Va rog fara comentarii aiurea, am 20 de ani, fac ce vreau. Dar am vrut un sfat. Multumesc

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"am 20 de ani, fac ce vreau"

pai atunci de ce mai intrebi? fal unde vrei

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Probabil se teme să nu fie o chestie cum e la cercei că cică dacă un bărbat poartă cercelu pe urechea dreaptă este considerat homosexual. Cel puțin așa am auzit, nu stiu dacă e adevărat.

| Sn4k3 a răspuns:

Mai bine faci pe tot pieptul daca tot faci.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Sa-ti faci unul pe "agregat" si sa scrii ca este mare; nu conteaza ca doar la plevusca il poti folosi.winking rolling on the floor

| raMLesS a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Buna idee, imi fac tatuaj pe agregat si scriu "Big D*#k" laughing

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru raMLesS):

Sub 18 este Viermisor. rolling on the floor

| RobertMoon a răspuns:

Nu are importanta unde iti faci tatuajul pe piept, daca este la vedere se poate face in partea de sus si in stanga si in dreapta, la majoritatea am vazut cele cu scris in partea dreapta, dar am vazut si in stanga, deci doesn't matter, il faci unde crezi ca te avantajeaza mai bine pe tine.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

20 am si eu si primul meu tatuaj l-am făcut pe bratul drept de la umăr până la cot, dar eu l-am făcut acolo să semnifice ceva. Acum depinde si de ce iti faci tu. Eu unul zic să il faci unde vrei frate, cel mai important lucru e sa iti placă tie.