| Dydy95 a întrebat:

Vreau sa slabesc rapid 3-4 kg in 2 saptamani sau ma rog cam asa in jur de 2-3 saptamani.Va rog sa imi raspundeti numai cele care ati slabit printr-o anumita metoda.Nu ma intreseaza, puetti sa imi spuneti orice, nu voi judeca pe nimeni daca mi se spune de infometare sau alt ceva.Doar sa imi dati un raspuns, adica o metoda prin care sa slabesc rapid.Va rog!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Si in timpul saptamanii poti face 30-50 de min flotari, abdomene, genuflexiuni, etc. inainte de culcare sau inainte de cina.

Cele mai bune sunt exercitiile cardio, alergat + mers rapid + alergat iar, 1 ora, ideea e ora aia sa nu stai deloc, cand obosesti de la alergat, mergi rapid. Alte optiuni ar mai fi inot, sala, etc.

Alergatul e cel mai bun pentru ars grasimi. Si inotul e foarte bun. Dar tine minte, dupa aprox. 20 de min de efort incepe efectiv arderea, dupa ce se epuizeaza rezervele de glicogen.

Si 2 sedinte pe sapt, samb si duminica sunt bune, daca ai o alimentatie corecta. Alimentatia conteaza 80 %.

22 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Sint curioasa daca ai slabit acele 3-4 kg in 2 saptamini prin metoda pe care ai apreciat-o ( cu flotari etc). Eu am slabit 10 kg in 2 luni ( acum jumatate de an ), din care 3 kg in prima saptamana, cu una din diete, fara infometare ( am mincat cit am vrut din alimentele permise) si cu putina miscare.

| Dydy95 explică (pentru michelia):

Am slabit 2 kg doar laughing. Dar ma multumesc si cu atat.Am facut in fiecare zi aerobic si nu am mai mancat asa de multe prostii cum mancam inainte. Acum nu mai fac asa de mult sport, dar nu mai mananc prostii si mi-am obisnuit stomacul cu portii mai mici.

| michelia a răspuns (pentru Dydy95):

Pai ai slabit 50 % happy. Bravo!

| Dydy95 explică (pentru michelia):

Multumesc.incerc sa ma mentin asahappy

| RandomGirl a răspuns:

Ai putea incerca un regim disociat care nu este atat de sever si chiar da rezultate! Eu l-am incercat si intr-o saptamana am slabit 3kg lejer cu doar putina miscare(mers). Este asa:
In prima zi cartofi fierti(poti sa pui si putina sare nu ai limita dar nu este cazul sa exagerezi)
In a II-a zi muschi de vita fiert( eu niciodata nu am mancat pentru ca nu imi place si am repetat prima zi)
In a III-a zi grepfruit(toata ziua, eu am adaugat si putina miere pentru ca nu prea imi place gustul)
In a IV-a zi iaurt( ar fi preferabil un iaurt slab dar eu am mancat iaurt de fructe pentru ca am zis ca este o zi de rasfat :D)
In a V-a zi peste fript sau fiert( eu am mancat ton de lene...)
In a VI-a zi iaurt+2 oua fierte( poti sa mananci cat iaurt vrei)
In a VII-a zi pui(fript sau fiert cum doresti tu dar sa ii dai jos pielita)
Pe langa asta nu am mai mancat dupa 6 si in fiecare zi am facut miscare(mers pe jos), iar in 3 zile am facut aerobic timp de 1 ora.
Chiar sper sa te ajute! Sa stii ca prima oara cand l-am tinut strict(mergeam si la sala) am slabit 5kg!
Ai grija dupa ce ai slabit ce mananci sa nu ti se depuna la loc si chiar dublu, important e sportul daca te duci la alergat macar o data pe saptamana pentru inceput o sa te simti bine si o sa te mentii in forma.
Inca un pont: bea multa apa pana la 2l daca poti si incearca sa bei un pahar inainte de masa si dupa masa, chiar te va ajuta la digestie.
Asta este o dieta rapida si te sfatuiesc sa nu o tii mai multe saptamani in sir pentru ca o sa ai carente de sanatate, iti spun din proprie experienta ca dupa 3 saptamani am avut ameteli dar am slabit ~8kg.
Poti sa o tii de mai multe ori dar macar cu 2 saptamani pauza.
Si mai stiu dieta asta http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4964/dieta-9-9.html dar nu am incercat-o...

| Dydy95 explică (pentru RandomGirl):

Cum sa mi se depuna dublu la loc? O_O Sper sa nu.Nu stiu. am sa incerc, dar nu chiar cum mi-ai spus.Eu am 16 ani si cateva luni si consider ca inca sunt in crestere adica nu stiu ...Nu am chef sa devin obeza dupa daca tin regimul asta. Merci mult pentru raspuns>big grin

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin

| Wesson a răspuns:

Infometarea nu este o solutie pentru toti. Trebuie sa depui efort fizic si sa nu mananci nimic cu paine, nimic gras, sa consumi mai multe legume si fructe, si sa faci cat mai mult efort fizic. Nu manca seara dupa ora 18:00. In acest ritm o sa reusesti, insa iti trebuie vointa. Incearca sa mananci mai multe mancaruri sanatoase, sa nu bei bauturi racoritoare / alcool. Asta este tot, sa ai ca de obicei cele 3 mese pe zi cea de dimineata sa fie cea mai consistenta cea de amiaza mai putin consistenta si seara cat mai putin.
Eu asa am facut si am reusit. Poti sa te duci si la o sala de fitness daca ai conditiile financiare.

Asa am facut si eu si sunt slab.

Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Wesson):

'Nu manca seara dupa ora 18:00", te-ai gandit mult inainte sa spui prostia asta?

| eu123456789 a răspuns (pentru Cosmin86):

Este bine pentru ca grasimea sa nu se depuna.

| Cosmin86 a răspuns (pentru eu123456789):

Da? Nu stiam ca e bine sa-ti fortezi stomacul. Ultima masa la ora 18 = fortarea stomacului si risc de imbolnavire.

Ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare, INDIFERENT de ora.

| LolLzz a răspuns:

Salut,nu sunt sigur daca chiar 3-4 kg in 2-3 saptamani dar cam 2-3 aproximativ am scapat eu procedand astfel: Nu mananci dulciuri, chipsuri decat foarte putin, fara sucuri acidulate doar apa minerala sau plata, mananci 2-3 ori pe zi dar nu mananci mult si nu lucruri care au grasime in exces si daca se poate sa faci sport... SPOR LA SLABIT, ITI UREZ SUCCES

| Dydy95 explică (pentru LolLzz):

Multumesc mult! Mai astept raspunsuri :*.Si am sa aplic ceea ce ai zis. Numai ca imi este extrem de greu sa renunt la cola. Am avut o perioada de 1 luna cand nu am baut cola si eram foarte slaba, deci se aplica ce zici tu. Nu am sa mai cumpar.O sa incerc sa ma abtin.

| LolLzz a răspuns:

Eu m-am lasat treptat...adica 1 doza de coca-cola maxim 2 pe saptamana si tot asa pana m-am lasat de tot

| Dydy95 explică:

Mi-ati dat toti raspunsuri foarte bune! Acum nu stiu cui sa ii dau funda crying.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dydy95):

Http://www.getfit.ro/slabire/regim-slabire/dieta-pentru-slabire.html

NU e o dieta propriu zisa, dietele si curele de slabit sunt stupide, iti strica sanatatea si te ingrasi la loc dupa, ci sunt principii generale de urmat.

Daca intelegi macar 50 % din articolul ala + mai citesti articole despre nutritie pe site-ul ala, o sa slabesti.

Dar stii ca dupa slabit rapid poti avea probleme, nu? Dereglari de metabolism, vergeturi, probleme de sanatate, probleme la cum arati, etc.

Daca vrei sa slabesti sanatos si sa arati bine : 2 sau 3 kg / luna, cu sport + alimetnatie corespunzatoare

| Dydy95 explică (pentru Cosmin86):

Saptamana viitoare am liber 1 saptamana de la scoala. am sa fac sport in fiecare zi. in timpul saptamanii nu am timp sa fac sport. am scoala pana la 5, 6 cateodata si ajung acasa franta de oboseala stau 2 ore pe laptop dupa care trebuie sa imi fac temele cam pana pe la 9-10 si apoi mai stau putin pe laptop sa ma relaxez cateodata, dar de cele mai multe ori ma culc dupa. Deci ce sport ar trebui sa fac? Stii ceva anume? Vr-eun program de aerobic sau ceva? Daca mi-ai spune mi-ai fi de mare ajutor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dydy95):

Si in timpul saptamanii poti face 30-50 de min flotari, abdomene, genuflexiuni, etc. inainte de culcare sau inainte de cina.

Cele mai bune sunt exercitiile cardio, alergat + mers rapid + alergat iar, 1 ora, ideea e ora aia sa nu stai deloc, cand obosesti de la alergat, mergi rapid. Alte optiuni ar mai fi inot, sala, etc.

Alergatul e cel mai bun pentru ars grasimi. Si inotul e foarte bun. Dar tine minte, dupa aprox. 20 de min de efort incepe efectiv arderea, dupa ce se epuizeaza rezervele de glicogen.

Si 2 sedinte pe sapt, samb si duminica sunt bune, daca ai o alimentatie corecta. Alimentatia conteaza 80 %.

| JustG a răspuns:

Buna! ..Am mancat o data pe zi si nu am mancat dupa 7 seara si am slabit 5 kg intr-o saptamana. poate nu o sa iti vina sa crezi dar asa fost.+fara dulciuri si multa apa.Te sfatuiesc sa incerciwinking

| Victor-Stefan_Sandu_1980 a răspuns:

Ca sa slabesti repede:
- nu manca alimente ce contin grasimi animale (Fast food, prajeli, unt, branzeturi, lapte, etc);
- fa sport sau miscare cat mai mult;
- cand ti se face foame bea o cana din urmatorul ceai:
http://dryplants.com/lose-surplus-weight/
Plantele din reteta de ceai le gasesti foarte usor.
Vei slabi aproximativ 2 kg pe saptamana.

| 987654321123456789000 a răspuns:

Fa sport zilnic si maninca mai multe proteine(fructe legume)maninca de 4-5 ori pe zi cite putin, bea cel putin 2-2, 5 litri de apa pe zi

| Cosmin86 a răspuns (pentru 987654321123456789000):

De cand au fructele si legumele "multe proteine"? Nu au aproape DELOC laughing

proteine = carne, peste, branza, oua, lactate