| Dafii a întrebat:

Am o problema care nu mi da pace de doua saptamani. Am observat de saptamana trecuta ca firele mele de par din spranceana stanga ( cele mai lungi ) au inceput sa imi cada. Evident, nu cad incat sa ramana goluri ce se vad insa daca privesti atent se observa. Din fericire, saptamana aceasta s-au acoperit si nu se mai vede absolut nimic. Problema este ca acum imi cad din spranceana dreapta ( tot cele mai lungi fire) insa daca ma uit cu atentie se vad alte firicele mici crescute. Am facut cateva cercetari pe internet si am ajuns la concluzia ca are loc doar o regenerare? Am o alimentatie corespunzatoare varstei mele, analize am facut acum 2 luni iar totul era perfect normal. Nu am vreo eczema si nici machiaj pe sprancene nu folosesc, doar ce le peri ca sa stea intr-un loc. Mentionez ca am pana in 20 de ani. Este normal sa mi se intample aceasta cadere?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate astea sunt probleme legate de igiena. Mai exact este vorba despre acarienii care se afla pe sprancene. Acestia se pot dezvolta pe perne..asa ca este recomandat sa schimbi fața de perna odata pe saptamana pentru a preveni aparitia culturilor de acarieni

| JackTD a răspuns:

Da este normal, cad si cresc altele insa poate sa fie si din cauza insuficientei de vitamine in corp...
Insa daca te alimentezi sanatos nu ai de ce sa te temi... Tot e ok

| Dafii explică (pentru JackTD):

Am inceput de o saptamana sa iau zilnic calciu si zinc!

| JackTD a răspuns (pentru Dafii):

Totul o sa fie ok...
Calciul si zincul o sa iti intareasca porii si deja nu o sa mai cada...
Ai procedat foarte corect.

| Dafii explică (pentru JackTD):

Tu pierzi zilnic cate 2-3?

| JackTD a răspuns (pentru Dafii):

Da, insa eu sunt baiat (am multe, si nu ma intristez ca imi cad)