| Andrei199114 a întrebat:

Buna ziua, mi-a aparut pe fata niste Acnee nodulo - chistice, ce tratament ar trebui sa iau? Si in cat timp se pot vindeca?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Dermatologul îți poate recomanda sotret /roaccutane, depinde cat de grava e acneea.
Daca te baga pe pastile, in jur de 3-5 luni îți dă tratamentul.
Atenție! Nu lua de capul tau vreo pastila pentru acnee, îți poate face mai dau, du-te la dermatolog că nu e de gluma!
Eu iau roaccutane de 3 luni și fata mea s-a îmbunătăți considerabil, doar că sa ai in vedere că trebuie să ai strugurelul și vaselina cosmetica mai tot timpul *daca te baga pe tratament*
Cu vaselina îți ungi nările ...nu le vei mai avea uscate și eviți sângerările, cat despre strugurel...o sa-ti cam usuce gura.
Dar eu zic că merită tratamentul că observi rezultate, da nu din prima, după o lună abia.La inceput poate părea mai horror...dar se întâmplă așa ca sa-ti scoată infecția din piele, zicea dermatologu'.
Repet! Nu incerca produse după capul tău și mai bine fă o vizita la nea dermatologu'…el te poate scuti de multi bani aruncați în vânt.Baftaa!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un dermatolog iti spune exact ce ar trebui sa faci.
Dar de unde stii ca sunt nodulo-chistice?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noduli nu nodulo

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic. Nu prea e de joaca cu afectiunile de piele, mai ales ca pe fata iti pot ramane semne.

| haileewatson a răspuns:

La dermatolog

| 4evergentleman a răspuns:

Skinoren gel și un gel de curățare potrivit pentru tipul tau de ten, daca e gras cele de la uriage sunt bune, gen acesta https://www.googleadservices.com/......agead/aclk
Dar cel mai bine este sa mergi la un dermatolog că astea îți pot fi foarte dăunătoare tenului.