| UtilizatorNeidentificat30 a întrebat:

Bunaaa, maine am un eveniment mai special, vreau sa-mi fac parul foarte cret, cum il pot face peste noapte? Am vazut ceva cu paie si alte chestii dar vreau sa dureze toata ziua sa nu ma trezesc ca la spate nu mai este asa cretulin, ajutor, repedeeeeee!

5 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Daca ai parul lung, chiar daca bagi spuma sau fixativ nu o sa iti tina asa de mult. Din cauza greutatii se va lasa. Eu imi udam parul si imi faceam mici coculete si il lasam asa peste noapte si se incretea destul de bine.

| Gaby212 a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la coafor.Cu 80 de lei arati perfect si mergi la sigur.

| UtilizatorNeidentificat30 explică (pentru Gaby212):

Dimineata la 7 am evenimentul de la 7 dim pana a doua zi de fapt

| Gaby212 a răspuns (pentru UtilizatorNeidentificat30):

Foarte cret...Nu stiu ce sa zic...Nu ar arata grozav.

| Informatii109775431 a răspuns:

Ok bunaa deci eu am incercat si eu zic ca merge bine, dar nu stiu daca pentru un eveniment... oricum, incepi prin a ti desparti parul in suvite de grosimea a 2 degete, apoi iei suvita si o impletesti in 3, duap ce ai terminat de impletit, ori pui un elastic de par acum ori iti faci un coc mic din fiecare suvita impletita in parte, si pui un elastic doar ca sa ichida micul coc, si asa faci si cu restul parului. nu stiu ce eveniment ai, dar sper sa ti iasa sa arati super!