Pai eu imi pun o sticla cu apa calda pe burta, dupa in prosop si stau asa pana ma mai calmez.
Si iar SULFADEINA e o pastila efervescenta, f buna.
Mai poti lua si Ibrupofen si NOspa.
SANATATEEE!
funda?
Nurofen pentru dureri menstruale plus o "perna" cu apa calda pe burta, sau un dus cald dar nu fierbinte
functioneaza garantat
Exercitiile fizice resprezinta una din metodele de reducere in intensitate a durerilor menstruale. Ele actioneaza prin eliberarea de endorfine, dar si prin imbunatatirea fluxului sangvin in zona pelvina si abdominala. De aceea, abdomenele si exercitiile Kegel sunt de preferat inainte de sosirea ciclului.
Baile fierbinti, cu sare aromata, vor crea o atmosfera relaxanta ce va reduce frecventa si intensitatea crampelor. De asemenea, stresul are si el o influenta asupra acestor dureri. Pentru a beneficia de efectul termic si in afara baii, incalzeste pe foc sare grunjoasa, vars-o intr-o carpa si aplica apoi pe burta, cu grija sa nu te frigi.
Apa si somn
Dormi pe saturate si bea multa apa pentru usurarea durerilor.
Pune un balon din ala' pe burta cu apa calda![]()
sau fa un dus cald(nu e recomandat sa faci baie in cada)
sau fa ce te incanta cel mai mult si iti trece>
Vezi ca sunt tot felul de medicamente care se pot lua.
Eu iau algozone sau agolcalmin. :*
Incearca sa iei niste nurofen sau intreaba la farmacie daca stiu ele ceva mai bun.
sau si mai bine, du-te la doctor!
Stai intinsa si pune pe burta osticla speciala cu apa calda, dupa 5, 10 mono sa te linistesti.
DanaDaniela2222 întreabă: