| Crynutza_5332 a întrebat:

Care imi zice un site in care sa scrie cati ani are vedeta respectiva si sa fie poze cu ele...

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alasia a răspuns:

Da sigur, pe wikipedia. scrie tot. si anul nasterii, are poza, si anul mortii(in cazul in care vedeta a decedat) si anii de cariera, inceputul carierei, orice. nu trebuie decat sa scrii pe google numele vedetei si wikipedia, de exemplu Britney Spears - wikipedia. la unele pagini gasesti versiune si in romana, si in engleza, asta depinde de cat de cunoscuta este vedeta. poti gasi informatii asemanatoare si despre alte persoane nu neaparat vedete. persoane mitologice ca si Cleopatra sau zei, precum si personalitati politice. succes, poate stiai deja de acest site, dar eu sper ca te-am ajutat. pupici:*

| Crisyy a răspuns:

Www.cinemarx.ro
scrii ce vedeta vrei si iti da toate detaliile despre ea/el, de ex:ani, orasul in ce filme joaca etc, poze.etc.

| EpicSmile a răspuns:

Buna. Am un site foarte bun pentru tine : www.celebstation.org. E plin cu vedete. Doar cauta si gasesti tot ce vrei sa stii despre vedeta favorita, plus multe poze cu ea. fundita? :) :D

| Placintica_8625 a răspuns:

Www.starmania.ro Acolo iti da multe date despre vedete si la fiecare cate o imagine insa poti sa cauti si imagini separat;)Sper ca te-am ajutat