| DaciaRomania a întrebat:

Ce este cu moda asta la bărbați, mai toți cu barbă? De unde vine chestia asta și de ce?

19 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Cine vrea poarta, cine nu, nu. Si eu uneori imi mai las barba, de obicei ma barbieresc la 3-4 zile. Important e sanu arati chiar ca un boschetar, cu sau fara barba. happy

| gabicoo a răspuns:

Se cred daci - capillati.

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Eu vreau să îi văd în fuste, spaima așa-zișilor daci.

| Frank51 a răspuns:

Cred că e subiectiv. Eu port barbă pentru că pe mine personal mă reprezintă, fără ea arătam ca un copilaș și fața mea nu era în concordanță cu corpul. Nu cred că ține de o anumită modă, ci mai degrabă de preferințe.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu dar mie nu îmi place barba.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Bărbații ce s-au obișnuit sa poarte barba, fără ea sunt ca femeia fără poșetă. Port barba de 6 ani minim, rar fost când mi-am dat-o jos de tot.

| MMP2000RO a răspuns:

Nu văd care e problema. Și eu mi-am lăsat barbă de 2 ani și îmi place mai mult cum arăt așa. Și am de gând să-mi las barba pe viață, maxim o aranjez, dar n-o mai dau jos vreodată. happy

| Whitte a răspuns:

Se cred barbati. Dar nu recunosc ca le este lene sa-si faca igiena pana la capat macar o data la doua zile.
Barbatia pana acum nu a stat nici in barba si nici in pantaloni. Dar de cand cu gleznutele goale si cu fata total acoperita de par, fetele suntmai barbatoase decat maimutoii.

| Arthurrrr a răspuns:

Nu ai chiar toți bărbați barbă, cei tineri nu prea au barbă decât foarte rar, eu deși am 26 de ani îmi place să port barbă, dar barba o aranjez cu mașina de bărbierit, fără barbă aș arăta mai rău

| cyyprian a răspuns:

Ce moda? E cum ai spune ca de ce au femeile sâni

| DaciaRomania explică (pentru cyyprian):

Nu întotdeauna a fost așa...

| cyyprian a răspuns (pentru DaciaRomania):

Doar comunistii si unele femei au ceva cu barba barbatilor laughing

| DaciaRomania explică (pentru cyyprian):

Cred că majoritatea bărbaților o fac din lene sa se bărbierească

| Dragosstpu a răspuns:

Unii cred sunt urati sau ca arata ca niste adolescenti fara barba si vor sa ascunda acest lucru, altora le place mai mult asa decat fara, altii sunt prea comozi ca sa se barbiereasca. Eu o fac la 2 zile. Ce mi se pare cel mai caraghios este cum unii isi barbieresc doar gatul, sau putin pe obraji. laughing

| AndreiMad07 a răspuns:

Moda retro barbarie sau numarul 1?

| AndreiMad07 a răspuns:

Moda retro.

| AndreiMad07 a răspuns:

Descindem din primate.

| RonaldProto a răspuns:

Moda barbii revine periodic, ca o reacție la conformism sau la anumite curente culturale.

La noi, în familiile boierești, bărbile au dispărut pe la mijlocul sec. al XIX-lea, odată cu pătrunderea modei apusene și a bărbieritului zilnic, semn al civilizației moderne.

Bărbații contemporani poartă barba din mai multe motive, inclusiv stil personal, percepția masculinității /Sexual Selection. Unii bărbați își lasă barba și din motive sociale sau religioase.

Întrebări similare