| IszyKitty a întrebat:

Ce fel de pantofi ar fi mai buni pentru banchet, nunta, petreceri etc? Platforme sau "cui"?laughingbatting eyelashes

17 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai banuiesc ca esti inca dolescenta sau oricum undeva pana la 20 de ani, si pantofi cui te vor imbatrani, eu zic ca platformele sunt mult mai dragute, eu una le ador, sunt foarte comfortabile, si mentim cat de cat pozitia naturala a picioarelor.

| mgtow a răspuns:

Unii care se asorteaza la culoare cu pantalonii sau fusta care o ai.

| măcheamăăăî a răspuns:

Platformele-s la moda.winking

Poti sa-ti iei in picioare si ciubote de guma daca esti nonconformistawinking

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Cum a fost la banchet? Si ce pantofi ai purtat? Tocuri cui sau platforme? Multumesc sarut mina.

| Kasia a răspuns:

Pantofii cu toc separat nu platforma.sunt mai eleganti si fac piciorul mai sexy.platformele par pentru o zi lunga in care vrei sa te simti mai comod.

| DeGea1 a răspuns:

Depinde cu ce te imbraci

| IszyKitty explică (pentru DeGea1):

Poi am o rochie neagra, stramta si scurta big grin

| CarmenElenaa a răspuns:

Incerca jeffre campbell sunt geniali, eu nu am platforme sau alte chestii doar jeffre

| kyara10 a răspuns:

Clar platforme sunt mult mai confortabile

| MhPnr a răspuns:

Platformele sunt mai cochete şi mai uşor de purtat! happy De la "cui" te vor durea rău picioarele. :*

| Ralluca99 a răspuns:

Deci. clar platforme! Te vei face de ras daca iti iei tocuri cui!

| Kisssssss a răspuns:

Daca poti sa mergi pe niste pantofi cu tocuri de 15 cm cu platforma ar fi minunat :x
Cum ar fi : http://www.google.ro/......tp?/imgres FUNDA :o3?

| Maria_Alecsandra_1993 a răspuns:

Platforme zic eu si ai putea sa iti iei de schimb si o pereche de balerini, in caz ca ai obosit sau te jeneaza pantofii

| AllieM a răspuns:

Depine de rochie... dar nu trebuie sa-ti iei neaparat "cui"... Gasesti tocuri acum de orice grosime si inaltime. :p
Daca ai o rochie foarte eleganta, poate cu niste pietricele atasate, ar merge mai bine toc, dar nu foarte subtire, daca nu poti merge. Daca ai o rochie mai vaporoasa, merg mai bine, cred, platformele. happy Depinde doar de ce model alegi din fiecare...happy

| IoneLaLarisa a răspuns:

Clar,platforme! =p~ sunt mult mai frumoase dar depinde si de tinuta.happy!

| gingero a răspuns:

Clar "CUI"