Cand aveam 13 ani mi-am facut suvite prima data aveam parul inchis saten inchis spre brunet si as fi vrut blonde da aveam o problema cu parul blond sa nu faca lumea misto asa ca mi-am facut suvite rosii am fost roscata m-am vopsit si acum sunt din nou bruneta cu suvite rosii se vede foarte frumos si rozul s-ar vedea bine si blondul ...albul bleu deschis culorile deschise de obicei. Dar nu e chiar ok sa-ti strici parul de la varsta asta crede-ma ca a inceput sa-mi cada din cauza vopselei atunci chiar si pentru niste suvite mici sau putine. Oricum si mie mi-au spus asa mai multe persoane dar daca mie mi s-a pus pata am facut cum am vrut. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu
Mie mi-ar place mov. Avea Katy Perry niste poze cu suvite de mai multe culori. Cauta pe google. Parca si in Firework are suvite.
Pai ar merge un roz da asa o suvita in spate pe acolo sau in fata am si eu parul negru si mi-am facut o suvita cu roz si imi sta bine incearca si uh
Bună.
De la 13 ani? La 20 ce mai faci?
Ești prea mică, lasă părul natural!
Pa, pa.
La asa o varsta nu e bine sa-ti vobsesti parul si nici sa-ti faci suvite, mai ales ca multe dintre vopsele iti pot "strica" parul sau sa-si piarda acea culoare in timp (cam toate), dar daca vrei mortis: un albastru sper negru (culoarea mea preferata), adica mi se pare o culoare frumoasa sau mai era acel albastru pe care l-am vazut intr-o reclama (avea tente de un albastrui sau turcoaz, frumos... *eu si gusturile mele). Acum tu decizi pentru viitorul tau. :]
Roscate... dar sa fie un rosu mai inchis. Sau mov, rozul sta bine pe blonde
s-ar vedea f bine. bafta:*
Eu am avut șuvițe verde-crud și le-am adorat, acum m-am întors la albastru că nu mai am verde *snif*... Depinde cu ce culori îți stă ție bine, că pe lângă păr negru merge orice. Te scutesc de toată predica cu decolorarea.
La parul negru sunt marfa suvitele cu mov sau albastru.eu am avut suvite roz dar sunt blonda
Esti prea mica sa iti strici parul de la varsta asta dar in ton cu negru da foarte bine si un violet :p
Mov, albastre, rosii, roz, blond dar nu foarte deschis. Dar eu as spune sa mai astepti cu suvitele si sa nu iti strici parul de pe acum