| fetita97 a întrebat:

Ce suvite ar merge la parul negru natural, am 13 ani.
Eu as vrea rosu cu roz.

Răspuns Câştigător
| hgfdsa a răspuns:

Poti incerca si mov, albastrehappy

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu`ti strica parul de la varsta asta.Pe bune, mai ai timp sa incepi sa-l vopsesti, suvitezi etc.
Fii si tu mai altfel, nu mai lua tot ce`i prost de la tv sau cei din jurul tau.
Bafta`!

| ThisIsME_7284 a răspuns:

Cand aveam 13 ani mi-am facut suvite prima data aveam parul inchis saten inchis spre brunet si as fi vrut blonde da aveam o problema cu parul blond sa nu faca lumea misto asa ca mi-am facut suvite rosii am fost roscata m-am vopsit si acum sunt din nou bruneta cu suvite rosii se vede foarte frumos si rozul s-ar vedea bine si blondul ...albul bleu deschis culorile deschise de obicei. Dar nu e chiar ok sa-ti strici parul de la varsta asta crede-ma ca a inceput sa-mi cada din cauza vopselei atunci chiar si pentru niste suvite mici sau putine. Oricum si mie mi-au spus asa mai multe persoane dar daca mie mi s-a pus pata am facut cum am vrut. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu happy

| Anddrea a răspuns:

Mie mi-ar place mov. Avea Katy Perry niste poze cu suvite de mai multe culori. Cauta pe google. Parca si in Firework are suvite.

| odudăcoaptă a răspuns:

Ar merge roz-spre mov sau un pic albastru, depinde ce culoare iti placebig grin

| anonim10203040 a răspuns:

Pai ar merge un roz da asa o suvita in spate pe acolo sau in fata am si eu parul negru si mi-am facut o suvita cu roz si imi sta bine incearca si uh

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De la 13 ani? La 20 ce mai faci?
Ești prea mică, lasă părul natural!
Pa, pa.

| basexcu a răspuns:

Perfect. Tot inainte!

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Albastru metalizat sau albastru marin merge la negru

| Lyssa97 a răspuns:

Eu as zice ca mov dar merge si rosu...roz nu prea... funda?happy

| heise a răspuns:

La asa o varsta nu e bine sa-ti vobsesti parul si nici sa-ti faci suvite, mai ales ca multe dintre vopsele iti pot "strica" parul sau sa-si piarda acea culoare in timp (cam toate), dar daca vrei mortis: un albastru sper negru (culoarea mea preferata), adica mi se pare o culoare frumoasa sau mai era acel albastru pe care l-am vazut intr-o reclama (avea tente de un albastrui sau turcoaz, frumos... *eu si gusturile mele). Acum tu decizi pentru viitorul tau. :]

| justsmile_1748 a răspuns:

Roscate... dar sa fie un rosu mai inchis. Sau mov, rozul sta bine pe blonde devil s-ar vedea f bine. bafta:*

| drammaqueen a răspuns:

Roz/rosu/verde/albastru

| Muflă a răspuns:

Eu am avut șuvițe verde-crud și le-am adorat, acum m-am întors la albastru că nu mai am verde *snif*... Depinde cu ce culori îți stă ție bine, că pe lângă păr negru merge orice. Te scutesc de toată predica cu decolorarea.

| Barbie a răspuns:

Pe parul negru arata foarte bine suvitele albe :X:X:

| lorena_1885 a răspuns:

La parul negru sunt marfa suvitele cu mov sau albastru.eu am avut suvite roz dar sunt blonda

| princess a răspuns:

Esti prea mica sa iti strici parul de la varsta asta dar in ton cu negru da foarte bine si un violet :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea se mai poarta suvitele ...si iti strici parul lasa-l asa cum e multe fete si-ar dori sa aiba parul negru happy

| Piisiiiii a răspuns:

Mov, albastre, rosii, roz, blond dar nu foarte deschis. Dar eu as spune sa mai astepti cu suvitele si sa nu iti strici parul de pe acum