Pai incearca sa fii putin mai serioasa dar orice ai face nu fii tupeista asta uraste oricine.P.S. Crek ca sfatu lui Diabla ii cel mai tare
Pai dc sa pari dura!? Sa rada lumea de tine ca esti baietoaica, stai fetito cuminte nu te strica! Ai 14 ani bucurate lasate schimbata doar de timp!
Salut!
Si eu am vrut sa fac o schimbare de look, de comportament mai demult, dar m-am razgandit. Motivul? E cam costisitor sa faci o schimbare radicala la tine in dulap, nu crezi? In plus, de multe ori, aparentele inseala.
Sunt sigura ca asta e doar un impuls al adolescentei, stai linistita, ca o sa iti treaca. Ti-o spun pentru ca si eu am trecut prin asta, dar mi-am revenit, ma simt mult mai bine acum in pielea mea; mai demult cautam pe net tot felul de site-uri gen: ce se poarta sezonul asta, dar mi-am dat seama ca degeaba caut tendinte daca nu am ce imi trebuie prin dulap si mi-e lene sa merg la cumparaturi.
Sfatul meu: daca vrei sa fii mai dura, tine cel mai mult de felul in care te comporti cu oamenii. Dar ai grija ca s-ar putea sa fii data la o parte.
Black00 întreabă: