| PedoBarbie a întrebat:

Conform unui studiu Andreea Berecleanu e cea mai frumoasă din România. Tu ce părere ai?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este frumoasă pentru că nu este blondă!
Crăciun fericit!
Pa, pa.

19 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Este frumoasa nu am ce spune dar eu cred ca fiecare e frumos in felul sau asa ca aceste studii pentu mine nu sunt prea concludente.

| mona a răspuns:

Este frumoasa nu am ce comenta

caramela
| caramela a răspuns:

Buna Dianahappy
nu am auzit despre acest studiu, dar as putea sa imi dau cu parerea despre o femeie frumoasa fara prea multe artificii..si care din pacate a "disparut" din lumea mondena..este vorba despre Corina Danila.e frumoasa si Andreea Berecleanu, dar e prea slaba (la) si are fata ovala
O zi frumoasa sa ai si Craciun fericithappy

| unknownn a răspuns:

Cea mai frumoasa pe dracu, nu se afla nici in top 1000.

| Bondarel99 a răspuns:

Da,e frumoasa...dar sunt si altele care sunt frumoase si nu sunt blonde cum ar fi Simona Patruleasa, Andreea Marin...sunt femei de cariera cu o personalitate aparte.

| Diiiidi a răspuns:

Buna Diana! Da este frumoasa dar nu chiar cea mai frumoasa.Este deja trecuta si de varsta tanara. Dupa parerea mea Andreea Balan este mult mai frumoasa.Parerea mea

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu am vazut-o niciodata nemachiata. Si cum poti sa faci un studiu si sa decizi cine este cea mai frumoasa? Orice femeie este frumoasa atat trupeste, cat si sufleteste!

| LolaLollita a răspuns:

Studiile acestea nu reflecta mereu realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca e frumoasa

| 8mariastar a răspuns:

Nu cred orice persoana este frumoasa in felul ei propriu nici unul nu e mai frumos decat altul deoarece noi suntem diferiti intre noi.

Răspuns utilizator avertizat
| AmanoYuno a răspuns:

Nu prea imi place de ea

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Scuză-mă că-ţi spun, dar de unde ştiu ei că e cea mai frumoasă din România? Poate o fată de la ţară e de o mie de ori mai frumoasă ca orice altă paraşută din show-biz. Să spună şi ei cea mai frumoasă vedetă, nu cea mai frumoasă femeie din România. Poate tu sau eu sau alte mii si milioane de femei sunt de o mie de ori mai frumoase, şi fără machiaj!

| xFakeSmilex a răspuns:

Nu am auzit de acest studiu, dar cred ca exista cu siguranta multe femei peste ea din România. Dupa parerea mea aceste studii sunt superficiale.

| xBebee a răspuns:

Eu cred ca ea este frumosa, la fel ca orice femeie de pe acest glob.Toate sunt frumoase, speciale in felul lor. Adica nu stiu cum se face acest studiu, pentru ca, dupa cum am mai spus, toate sunt speciale. Chiar si tu poti fii cea mai frumoasa.
Dar, da e frumoasa, ca si femeie pentru ca nu are multe interventii chirurgicale.

| maryws11 a răspuns:

Si eu la fel

| StYle3 a răspuns:

Parerea mea este ca DA.

| Crissy_Crisulik_1994 a răspuns:

Mda, e destul de draguta. Dar nu e cine stie ce.