| luve a întrebat:

Credeti ca se potriveste sa imi vopsesc unghiile cu lac negru de craciun?

12 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Hmm...eu zic ca ar fi mult mai dragut daca pe langa lacul negru ai adauga si o steluta aurie. poti lipi niste stelute cam ca astea http://www.bizoo.ro/.......jpg...mie una mi-ar place asa, acum depinde de gusturi.

| BonneLess a răspuns:

Nuuuu, duce spre o tenta sadica, le-as vopsi oricare alta culoare depinde si cum esti imbracatawinking

| MLSS a răspuns:

Supersmug

| CatGirl a răspuns:

Da,de ce nu? Conteaza sa iti placa tie! happy Sarbatori fericite! happy

| AlleSss a răspuns:

Ai putea sa le faci rosii cu punctulete lbe, verzi sau invers.Dar ar merge si un albastru/.Dar negru, nu.Macar acum in pragul sarbatorilor.Craciun Fericit!

| IzabellaLoredana a răspuns:

Nu prea.Eu zic sa folosesti o culoare mai vie!
Craciun fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar sa fie mai mici unghiile, sa nu iasa prea mult in evidenta. Semnifica noaptea de Craciun.winking
Sarbatori fericite si o zi buna!

| DanielBalan a răspuns:

Conteaza ce iti place tie... dar eu cred ca albul sau rosu s-ar potrivi cu sarbatorile. Sarbatori fericite!

| Nebuuu a răspuns:

Mai bine le faci rosii sau verzi [eventual poti face niste modele cu verde]; semnifica Craciunul si arata chiar bine love struck

| estrella123 a răspuns:

Pai cred ai putea sa folosesti negru in combinatie cu rosu sau o alta culoare deschisa. Cred ca daca te dai doar cu negru o sa ai un aspect un pic scaryhappy si nu o sa mai exprimi feeria si veselia asa de tare:*

| zbereainesa a răspuns:

Oau nu nici intr-un caz nu merge cel mai corect ar fi cu un lac rosu si alb

| lorelay8 a răspuns:

Daca iti plac da! dar mai degraba ti le vopsesti rosii pentru spiritul craciunul. sarbatori fericite