| LoveBrokeHeart a întrebat:

Cum pot fi rebela
Va rog sa-mi dati niste sfaturi reale si utile

Răspuns Câştigător
| Aimèeeee a răspuns:

Nu prea e de apreciat sa fi rebela. Nici baietii nu apreciaza asta, ei cauta fete cuminti, crede-mawinking.
Daca vrei sa fi rebela, comporta-te ca atare laughing doar ca nu e tocmai decizia cea mai buna. Cand o sa mai cresti o sa-ti dai seama :*

17 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

Daca ai avea un sfert de neuron nu ai mai pune o intrebare de genul asta.Gaseste-ti o ocupatie, fata mea, omoara broaste sau ceva
laughing

| AnaBejenaru a răspuns:

Ce inseamna la tine "cum pot fi rebela"?

| didu73 a răspuns:

Crede-ma nu vrei sa fii rebela, rebela insemna sa nu depinzi de cineva, nici de parinti, nci de nimeni, si in pus baietilor nu le plac fetele rebele

| Azµre a răspuns:

Dacă la 12 ani vrei să fii rebelă să știi că o să ajungi "bine" în viață. Nu știu de unde luați astfel de exemple dar sunteți de toată gluma...
Pune mâna de crești și mai târziu vei fi independentă care e cu totul altceva ci nu rebelă ca la urmă să te urască toți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți fi.
Dacă pui întrebarea asta, nu ești tu însăți. O să fii de toată batjocură, lumea va detecta asta.

| SaschaM a răspuns:

Nu poti fi si "Scumpica" si rebela. Parerea mea este sa lasi rebeliunea si sa fii tu insati. Eu pot sa spun ca am fost tot timpul considerata o rebela si numai bine nu mi-a fost laughing

| KiduZQ a răspuns:

Imbraca-te ca o c*rva, apuca-te de fumat de droguri si de sex oh go on. Doamne copii fara minteoh go on. O sa te indepartezi de parinti si cand vei avea nevoie de ei iti vor da, scuza-mi expresia, m*ie oh go on. O sa ajungi o t**fa. Treaba ta, dar daca faci asta doar ca sa impresionezi pe cineva inseamna ca n-ai minte nici cat o gainawinking

| LoveBrokeHeart explică (pentru KiduZQ):

Mersi rebelo dar nu ai mintea nici cat a unui bob de mazare sa imi scrii cuv. aste, nebuno

| KiduZQ a răspuns (pentru LoveBrokeHeart):

Nebuna a fost maica'ta cand a avut curajul sa si-o traga fara prezervativ.winking Rezultatul aventurii fiind tuwinking Te-am pupat, picio. Si masoara-ti cuvintele ca nu vorbesti cu cineva de varsta ta.

| KiduZQ a răspuns (pentru LoveBrokeHeart):

Si daca eu nu am mintea nici cat a unui bob de mazare, ce pot spune despre tine care vi cu astfel de intrebari? Pune mana si invata sa nu fi atat de retardata si in viitorwinking

| DeeaSiAjunge a răspuns:

Nu te poate invata nimeni cum sa fii rebela. E un mod in care alegi tu sa traiesti. Nu depinde de cum arati, cum te imbraci, cum te machiezi sau cum iti faci unghiile :3. O persoana rebela e doar cineva care traieste dupa propriile reguli, fara sa tina cont de nimeni si nimic. Careia nu ii pasa de parerile celorlati. Si care, in final, sfarseste foarte prost. happy Tu cred ca faci confuzie intre,, rebeliune'' si,, tupeu''. Oricum, nu vei fi niciodata o,, rebela'' daca ai ajuns sa intrebi cum ajungi asa pe TPU. oh go on laughing

| RitziBoo a răspuns:

Rebela inseamna sa-ti iei viata in propiile maini, sa numai depinzi de ai tai, sa nu iti mai asculti parintii, sa faci ce te taie capul fara nicio remuscare, sa incepi sa porti haine mai tampite, sa-ti faci propiul stil nebuun.

| C4JC a răspuns:

Rebeli suntem din nastere. Sfaturi ar trebui sa luam pentru. cum sa apreciem frumosul si calitatea.Nu e interesant ca e mai usor sa fii rebela decat cu capul pe umeri?

| C4JC a răspuns:

Rebeli suntem din nastere. Sfaturi ar trebui sa luam pentru cum sa apreciem frumosul si calitatea.Nu e interesant ca e mai usor sa fii rebela decat cu capul pe umeri?

| missdanger a răspuns:

Pai trebuie sa te imbraci mai "deocheat" sa ai un machiaz strident o manichiura, pedichiura la fel sa nu depinzi de nimeni sa faci ce vrei cand vrei! Dar toate astea trebuie sa le faci doar daca te simti pregatita pentru asta! Fa ce crezi ca este bine si ce-ti doresti sa faci fii ce vrei tu sa fii!

| Sarayoto a răspuns:

Pai tunde-te chiala pe jumatate. Da-te cu negru pe la ochi, fa-ti un tatuaj pe fata. Poarta haine rupte, daca mai puti din cand in cand nu e nici o problema te face sa pari mai rebela.Cand mergi pe strada da muzica tare la telefon. Nu asculta de parinti.