| ValentynaTynaAmy a întrebat:

Cum pot să fac să îmi albesc fața sau să dispară bronzul
PS: Nu sunt persoană de culoare

10 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Pfff...cand toata lumea vrea sa fie bronzata tu vrei sa fii alba. Asta e ceva nou.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GdX):

Nu e chiar asa eu sunt mulatru la culoare și am fost discriminat de câteva ori, totuși România este o tara de rasiști și de cocalari

| Anonim234578890 a răspuns (pentru GdX):

Nu e singura laughing
Si eu ma intrebam cum sa fac sa-mi dispara mai repede bronzul

| GdX a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai depinde prin ce medii te invarti. Eu sunt alb si nu am nicio problema cu mulatrii. Am avut colegi de scoala de toate culorile. Am fost la rromi in casa si am mancat. Poate ai tu niste preconceptii. Esti tratat cum ii tratezi si pe ceilalti.

| GdX a răspuns (pentru Anonim234578890):

Aoleu...si eu ma oftic ca anul asta nu m-am innegrit pentru ca nu am avut timp sa merg la plaja. crying

| ValentynaTynaAmy explică (pentru GdX):

Sunt ciudată știu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru GdX):

Tu ești altfel, dar majoritatea romanilor sunt rasisti și nu pot saq înțeleg de ce nu fac diferența între o persoana civilizata și una delincventa, ne băgați pe toți în aceeași oala.
Eu nu tratez și nu am tratat pe nimeni fiindcă îmi petrec majoritatea timpul în casa. Și în legătură cu în ce mediu ma aflam este ca ma aflam gen în autobuz, tranvai sau chiar la internet...dar am observat ca pe unde merg gen colectiv nu-s băgat în seama și sunt sigur din cauza faptului ca sunt mai creol....de asta suntem în situația de fata unde suntem fiindcă nu s-a schimbat mentalitatea unora nici dupa 30 de ani

| GdX a răspuns (pentru ValentynaTynaAmy):

Nu te-as cataloga ciudata pentru ca nu te cunosc. Ma mira ideea ta.

| Raducons a răspuns:

Parerea mea este sa nu dai cu nimic pe fata, pentru ca o sa ramai cu semne urate, deci ai grije ce aplici pe fata, in special cu solutiile acide. Daca e de la bronz o sa te albesti peste iarna sigur.

| Catalina990099 a răspuns:

Zeama de lămâie ajuta la deschiderea culorii pielii. Folosește-o in fiecare seara inainte de culcare. Sau poti gasi fel si fel de creme prin farmacii.