| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a întrebat:

Cum pot sa scap de vergituri?:'( le am pe burta si imi este rusine. am incerct destule creme pentru asa ceva. dar fara rezultat. si ma enerveaza la culme ca sunt ff vizibile. scuze pentru cei care au dat de aceasta intrebare la auto&motobig grindin greseala

7 răspunsuri:
| bubu_7778 a răspuns:

Daca vergeturile au culoare alba din pacate nu mai poti scapa de ele. Daca insa sunt rosii iti recomand crema de la Mustela pentru vergeturi.Este super buna si pentru vindecarea lor si pentru prevenirea acestora

cami
| cami a răspuns:

Asa-i vergeturile odata aparute nu mai dispar. din pacate!

| stetoscop a răspuns:

Acelasi bai il am si eu.Am decurs la abdomene zilnice si ma fac cu balsam cu bitter suedez.
Surpriza vergeturile mele se "rusineaza". Nu exista, sa nu dispara!
Daca vei spune mereu ca nu scapi de ele, atunci fii sigura ca nu vei scapa big grin

| dreco a răspuns:

Din cate am citit, de vergeturi nu prea scapi, insa le poti opri raspandirea astfel cand observi ca te ingrasi/slabesti hidrateaza intens pielea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti scapa de vergeturi, pielea o data rupta nu se mai poate regenera. daca vrei sa eviti in continuare vergeturile poti face zilnic masaje cu creme hidratante si evita scaderile sau urcarile bruste in grautate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Numai o intervenție cu laser te mai poate scăpa de ele.
Îmi pare rău.
Sănătate și o piele fără vergeturi.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu balsam biter suedez facut din mai multe plante, anti cicatrizant, foarte bun