| bluesky a întrebat:

Daca ma intind cu placa, mi se deterioreaza parul? Banuiesc ca da, atunci ce tratamente, naturiste as prefera, stiti pentru par deteriorat?

Răspuns Câştigător
| warwara a răspuns:

Se deterioreaza in timp, in functie de cat de des utilizezi placa. Tratamentul, naturist daca vrei, pentru un par deteriorat este : "CUT" laughing. poti inceti deteriorarea lui prin aplicarea de balsam, masti de par, tratamente si ser pentru varfuri. Este de la gerovital un tratament cu petroleum si vitamina A si E care are efect asupra parului, sau gama Herboshopy de la sensiblu de sampoane/balsam/masca.
Eu am reusit sa renunt la placa de par pentru ca atunci cand o foloseam, trebuia sa imi scurtez varfurile in fiecare luna deoarece erau deteriorate...si cum tin f mult la poboaba mea capilara, am preferat sa renunt la placa decat la par big grin

12 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Cu timpul, da, ti se deterioreaza.
Foloseste o placa pentru intins parul cat mai buna. Iti recomand Remington cu tripla protectie.
Tratamente naturiste: pune ulei de ricin sau de masline pe lungimea parului cu 2-3 ore inainte sa te speli pe par, apoi spala-ti parul normal, foloseste mereu balsam si de 2 ori pe saptamana masca. Cateodata lasa acel ulei pe par peste noapte, pune-ti un prosopel pe cap sa nu murdaresti lenjeria.
Poti folosi si galbenus de ou sau tinctura de ardei iute direct pe scalp pentru revitalizarea radacinii happy

| Marii a răspuns:

Te intinzi cu placa? La soare?;;)
Da, ti se deterioreaza, ti se arde. poti sa-ti cumperi o placa mai buna.
Inainte de folosire da-te cu http://www.wellaprofessionals.ro/flat_iron.htm. Stilisti recomanda ca varfurile de par sa fie tunse la 2-3 luni.
Si uite si o masca cu ulei de masline: Incalzeste uleiul de masline, maseaza usor parul cu el, iar la sfarsit infasoara parul cu un prosop. Lasa masca sa actioneze 10-20 de minute. :)

| stweety10 a răspuns:

-un galbenus de ou
-o fiola de vitamina A
-o sticluta de ulei de ricin
-3 linguri de ulei de masline
-zeama de la o jumatate de lamaie. Se aplica pe par, se acopera cu o folie si se clateste dupa 1-2 ore.

| Lora_6439 a răspuns:

Da, ti se deterioreaza chiar daca e scumpa si de ceramica. Metode de infrumusetare a parului ar fi. uleiul de masline amestecat cu galbenus de ou sau cu ulei de ricin, laptele, mierea... dar nimic nu poate vindeca un par ars de placa. Doar timpul.

| citron a răspuns:

Arunca-ti placa de par...sau vinde-o

| Is There Love In Space? a răspuns:

Daca il intinzi cu placa se arde. Poti incerca o masca cu ulei de masline, ulei de ricin, galbenus de ou si zeama de lamaie optional
Succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tratament naturist nu cred ca exista, in afara de a-ti taia varfurile in mod regulat happy.

dar iti recimand doua uleiuri de par : unul de la kallos, unul de la avon, de la advance techniques happy. primul costa 15-17 lei, al doilea 10 lei. sunt incredibil de usor de aplicat, dar rezultatele sunt vizivilewinking. nu te gandi ca iti fac si mai rau (ma gandesc ca d'asta vrei tratament naturist). din contra, vor aduce numai beneficii parului tau happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Breton franjurat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu caut raspuns...la aceasta intrebare :d

| Lina_4661 a răspuns:

Eu am fix aceleas probleme te inteleg doar un lucru il poate indrepta-sa-l scurtaezi regulat la capete

| Lina_4661 a răspuns:

Eu am aceeasi problema te inteleg un singur lucru il va indrepta sa te frezezi adica scurtezi regulat.

| ancka a răspuns:

Si eu imi indrept parul cu placa.si l-am avut chiar foarte lung se arde parerea mea si daca il ai cret e o povara si eu il am tot cret o sa te obisnuiesti sa ti-l faci zilnic da daca vrei uite e un ulei pe care il ceri la coafor contra cost bineinteles coafezele dau pe parul clientelor pentru a nu le arde parul nu se gaseste in magazene eu asta iti recomand de uleiu asta am auzit ca fiind bunhappy