Costă alea ai bani? Mai simplu te programezi la un salon de masaj decat sa dai mii de lei pe fotolii care se pot strica repede.
Am cerut recomandări de fotolii de masaj profesionale cu scanare morfologică. ai recomandari sa mi oferi? ce buget am, nu te privește. mulțumesc.
Nimeni nu stie pe TPU sa iti recomande, ai google cauta acolo si vei gasi sau mergi la cabinete de masaj si intreaba i pe medici ei ce ti ar putea recomanda ceva potrivit afectiunilor de care suferi.
În cazul meu nu e vorba de tratament, ci de prevenție – lucrez multe ore la birou și caut un fotoliu de masaj cu scanare morfologică pentru relaxare personalizată. Dacă ai sugestii în sensul acesta, le apreciez.
Masaj personalizat, în funcție de problemă, îți poate oferi un maseur profesionist. Scaunele de masaj sunt pentru relaxare și pentru persoanele care nu au probleme majore - plus că sunt scumpe. În concluzie: Nu merită să dai banii pe așa ceva.
Depinde foarte mult de nevoile fiecăruia. Un maseur profesionist e clar de neînlocuit în anumite cazuri, mai ales pentru afecțiuni medicale sau terapii personalizate. Dar un fotoliu de masaj de calitate, cum sunt cele japoneze 5D, poate fi extrem de util pentru întreținere zilnică.
În plus, pentru cei care lucrează mult la birou, stau în picioare toată ziua sau au un stil de viață stresant, accesul zilnic la un masaj bun, acasă, poate face diferența.
Aș zice că nu e „ori/ori", ci mai degrabă „și/și" – fiecare are rostul lui.