| andreeaoprea a întrebat:

Daca vopsesc parul la numai o saptamana dupa decolorare ar avea un efect dramatic? nu mai suport blondul, simt nevoia sa ajung la un castaniu. va rog cateva sfaturi.

Răspuns Câştigător
| princess a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa astepti pentru ca decolorarea mereu iti distruge parul chiar daca nu observi asta si ti se pare k nu are nimic, mai asteapta cel putin o luna pana una alta hidrateazati-l si evita placa.
Mi se pare ca nu ti-a placut cum ti-a ramas culoarea de aceea vrei sa il schimbi asa urgent!
Daca totusi vrei si vrei sa o schimbi neaparat in loc de vopsea care se utilizeaza normal cu apa oxigenata de 20 vol si asta ti-ar distruge mai mult parul, puneti o baie de culoare sau (sampon nuantator) care se utilizeaza cu apa oxigenata de maxim 9 vol. si nu ar fi asa de puternica, in schimb o sa obtii culoare care o doresti pentru ca de la o culoare clara se poate trece fara nici un efort la una inchisa!
success!

| andreeaoprea explică (pentru princess):

Ai dreptate chiar daca nu imi place sa recunoscsad nu e oribila culoarea...doar ca, desi am ochii albastri simt ca nu-mi sta bine cu blond. mersi pentru sfaturi.

| princess a răspuns (pentru andreeaoprea):

Poate ai nevoie de timp ca sa te obisnuiesti dar totusi daca nu te simti tu bine puneti samponul nuantator dar ai grija sa nu fie nici prea inschis ca apoi ca sa redeschizi culoarea e mai greu (cu toate ca samponul asta nuantator se duce cu spalarile)! incearca sa fie de la Loreal au cele mai frumoase culori si fara amoniac! Daca mai ai vreo intrebare trimite un privat!

| andreeaoprea explică (pentru princess):

Mersi. momentan voi astepta sa mai treaca un timp pana sa il vopsesc. daca voi mai avea nevoie de sfaturi eventual te voi intrebabig grin

11 răspunsuri:
| ellutza a răspuns:

Nu are absolut nimic, chiar si la coafor te decoloreaza si iti pune vopseaua imediat nu mai asteapta nimeni o saptamana. si eu de cate ori imi decolorez imi vopsesc imediat dupa si nu are nimic, trebuie doar sa respecti timpul de, si sa aplici balsam dupa colorare.

| princess a răspuns (pentru ellutza):

Am citit raspunsul tau si nu pot sa ma abtin fara sa iti spun ca gresesti in privinta asta, la coafor fac lucrul asta pentru ca e evident ca nu pot sa astepte atata timp ca sa iti puna culoarea care o vrei tu, daca ti-ar spune care ar fi riscurile si cum ar dauna parului normal ca tu nu ti-ai mai face nimic si ele ar pierde un client! crede.ma cunosc prea bine cum merg chestiile astea...nu intodeauna ceea ce fac ele e ceea ce trebuie! Sunt multi care doar ca sa obtina clienti mai multi fac lucrurile astea si mi se pare ceva normal,fiecare doreste ca afacerea lui sa mearga bine! Si cum am spus in raspunsul meu de mai sus daca tu nu vezi nimic asta nu inseamna ca parul nu are nimic in schimb te afecteaza cu timpul, BINEINTELES DEPINDE SI DE tipul de par (fin, gros)

| ellutza a răspuns (pentru princess):

In primul rand parul rezista destul de bine la decolorari si vopsiri. bine, faptul ca exista cateva exceptii de fiinte cu parul foarte fragil sau cateva fire ramase in cap datorita altor afectiuni si nu a utilizarii produselor se par in mod repetat e partea a 2-a. Eu am 28 de ani si de la 15 ma tot vopsesc la 2 luni la 3 luni decolorari, suvite, etc si am parul la fel de des si sanatos avand tipul de par normal, nici gros nici subtire nici gras nici uscat. Si sunt convinsa ca sanatatea parului si unghiilor vine din interior.

| princess a răspuns (pentru ellutza):

Bineinteles ca vine din interior,dar exteriorul tu decizi cum ti-l ingrijesti si ce aspect doresti sa aiba,parul tau poata sa creasca frumos si sanatos dar daca te apuci tu sa ii faci de toate ii distrugi! In fine nu o sa discut despre chestiile astea cu tine, eu vreau sa zic doar ca daca tie iti rezista bine parul asta nu inseamna ca tuturor li se va intampla asa. Poate ca tu ai parul mai special si te felicit pentru asta, dar sunt persoane care cu niste simple suvite si-l pot distruge!

| Felix2009 a răspuns:

E bine pentru parul tau sa il vopsesti la interval de minimum o luna. Mai asteapta si tu putin si apoi schimbi culoarea.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorare incearca COLOR OFF, este un produs rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda detalii gasiti aici https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional, il puteti comanda la nr 0754921669

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Pentru decolorare incearca COLOR OFF este un produs rusesc ce nu arde parul, https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
il poti comanda la nr 0754921669

| dragon3 a răspuns:

Nu prea ar fi dramati ca tiar cadea cateva fire de par dar exista o crema si pentru asta