Eu nu prea mai mananc, fac foamea si cel mai bine ia-ti o crema de vergeturi de la plafar. Si eu sunt la fel ca tine 15 ani 1. 68 55kg, cred ca u esti putin mai inalta decat mine
.
Incearca de diminuezi dulciurile, fainoasele, chiar sa le elimini si poti merge la sala sau simplu sa dansezi prin casa, sa dai cu aspiratorul...etc.
Funda:*?
Iarna a venit doar de vreo 3 saptamani. Sa pui pe tine 4-5 kg in asa scurt timp nu inseamna ca ai mancat ca purcica, ai mancat ca porcu'! Lasand ironia deoparte : la 15 ani, fiind in plin proces de crestere, este normal sa iei rapid in greutate, dar important este unde aceasta greutate este depusa. Daca este depusa uniform si inseamna masa musculara, crestere a oaselor este OK. Daca inseamna burta, buci si altele asemenea este nasol! Sfatul meu : mananca in continuare tot ce vrei si ce iti place, dar in cantitati mai mici. Fa miscare in aer liber cat de mult posibil (si 1 ora, 1 ora 1/2 pe zi de plimbare in pas alert este folositoare), da-te cu rolele, cu bicicleta, danseaza. Si ai rabdare ca sa vezi rezultatele : daca in prima saptamana nu se simte nimic, asta nu inseamna ca in saptamanile urmatoare nu vei vedea o schimbare. Kilogramele sunt foarte usor si repede de pus. Este mult mai greu si necesita mai mult timp sa le dai jos. Succes! Si retine : miscare multa si mancare putina!
noktambul eu v'am cerut sfaturi n'am nev sa ma faci porc sau ceva mai rau... inteleg ca vrei sa ma ajuti dar chiar asa: "nu inseamna ca ai mancat ca purcica, ai mancat ca porcu' "putin respect
Pai poti sa numai mananci mult(in cazul in care o faci), sa mai renunti la dulciuri si fast-food'uri, si poti face abdomene, genoflexiuni, exercitii usoare ce pot fi facute in casa.