| secretshow20 a întrebat:

De la ce varsta pot incepe epilarea? Am 12 ani dar se vede foarte urat I don't want to see. Ce metode iti recomandati? Epilatul cu ceara doare? Astept raspunsuri:*:*

Răspuns Câştigător
| White13 a răspuns:

Nu prea ar fi indicat sa te epilezi, va creste si mai mult si mai des, iar efectul de "piele fina" va dura maxim 4 saptamana, dupa aia parul va reaparea, indicat ar fi sa incepi de la 16 ani cel putin. Dar daca chiar vrei sa te epilezi de acum, iti recomand ceara sau epilatorul, evita bicul! Ceara si epilatorul scot firul de par de la radacina si il fac mai fin si mai rar, dar trebuie sa iti asumi un risc, cum spuneam, parul devina mai fin si mai rar, dar se poate ca din cauza ca este foarte fin sa nu mai poata iesi din piele, si sa creasca sub, se va vedea urat si nu prea ai ce sa-i faci.Dar asta se inatmpla foarte rarkiss BAFTA!

6 răspunsuri:
| didolina24 a răspuns:

Eu iti recomand crema depilatoare e foarte buna dupa parerea mea si nu doare de loc happy Cea mai buna metoda ar fi aparatul... dar doare laughing pentru varsta ta eu zic crema. sper ca te-am ajutat

| secretshow20 explică:

(epilat pe picioare)

| LollaBolla a răspuns:

Pai depinde... eu de ex ma dau cu bicu si cum mi-a spus cineva creste mai des si mai naspa, dar depinde de piele si de par.In cazul tau eu ti-as spune sa te dai o data cu bicu si sa lasi o saptamana sa vezi cu reactioneaza, daca creste des arunca bicu si treci la crema si fa la fel. Daca nici asa nu merge ia ceara, prima data o sa te doara dar te obisnuiesti.Mai bine du-te la salon pentru primele 4 sedinte si sa ii spui sa iti dea un pachet de stervetele pe care sa le ti in dinti ca sa nu te gandesti la durere... succes

| justagirlll a răspuns:

Ce naiba e bicul?

| Paulla a răspuns:

Nu este o varsta anume.
12 ani este okay.
Eu iti recomand cu ceara, doare putin(e suportabil) dar in timp creste mai putin par. Epilatul cu ceara tine si cel mai mult.
In orice caz, nu cu big-ul creste mai mult, si efectul dureaza doar 2-3 zile. Crema epilatoare cam 3-4 zile. Ceara cam 3 saptamani.

| BruneTTe a răspuns:

In niciun caz crema sau BIC. Creste inapoi in 2-3 zile + ca va creste mai des, mai negru si gros. Iti recomand epilatul cu ceara [ la salon, sau si acasa, daca te descurci ]. Dureaza aproximativ o luna si parul e din ce in ce mai fin de la epilare la epilarehee hee