| rainboww a întrebat:

Fetelor, UGG originale se uda de la zapada?

Răspuns Câştigător
| Chris88 a răspuns:

Sunteti multe cu senzatia ca ati luat ugg originale cu 100 lei :) uite aici preturi pentru cele reale http://cizmedeiarna.com/category/cizmeugg/

18 răspunsuri:
| JoCos a răspuns:

Inauntru apa nu iti intra daca mergi cu ele in zapada sigur. doar pe dinafara, putin.

| Bybby14 a răspuns:

Da se udasad

| Cosmiinna a răspuns:

Pai depinde, eu am ugg australia si au talpa foarte buna happy si inauntru sunt f imblanite, nu cred ca voi avea probleme.

| opium a răspuns:

Nu.Daca sunt veritabile,adica au certificat de originalitate, nu se uda pe interior nici in zapada, nici in apa.

| lookingforlove a răspuns:

Trebuie sa le dai cu un spray special daca sunt din piele intoarsawinking

| eueueueofda a răspuns:

Pai tu ai bani de ugg originale? laughing

| CubuleţDeCiocolată a răspuns:

Păi ...este puţin normal să se ude pe dinafară, dar în interior, nu. Nu se udă nici în zăpadă cele originale!
Dar repet, IMPOSIBIL să nu se ude pe dinafară, totuşi este piele întoarsă!
Succes happy

| KellyGreen a răspuns:

NU. Imi cumpar UGG'uri de 3 ani si poti sa mergi cu ele prin zapada pentru. ca nu te uzi deloc chiar daca prima oara cand vezi UGG'uri crezi ca te vei uda iti garantez ca nu exista cizme mai bune ca Ugg'urile. Functioneaza ca cizmele de cauciuc doar ca UGG'urile sunt foarte imblanite inauntru si tin de cald.

| rainboww explică (pentru Chris88):

Am si cu 100 lei de la spicy dar si originale ( nu sa scrie pe spate UGG sin pe eticheta mede in china) ccele originale mi le-a adus tata din america

| rainboww explică (pentru eueueueofda):

Daca nu aveam, nu mai puneam intrebarea. ce rost avea?

| eueueueofda a răspuns (pentru rainboww):

Daca te referi la cele "originale" de cele 100-200 Ron da te cred ca ai bani. Dar daca te referi la cele cu adevarat originale de la mama lor ma cam indoiescwinking

Cum am mai spus, mi le-a adus tata din america si da, chiar sunt originale''de la mama lor'' cum spui tu.Nici nu scrie pe eticheta made in china.Am verificat.Sunt atatia care au originale si pana la urma ce sti tu cati bani am eu?

Daca sunt din america si nu scrie made in china nu inseamna ca sunt originale. da in fine nu stau sa-mi bat eu capu cu tine ca oricum sunt cele mai oribile cizme!

Daca n-ai bani sa-ti iei nu inseamna ca sunt oribile. -.-

Cele originale de la mama lor sunt de la 1000 de euro in sus si pe astfel de umflaturi care in picioare arata de parca ai bagat picioarele in cutie, nu as da nici 10 ron.cred ca si daca le-as primi cadou le-as da la altcineva. de aia ii zice UGG de la UGLY adica URATE tongue

| pantofi a răspuns:

Cele UGG Australia originale sunt facute din piele de oaie impermeabila si nu se uda. Incep de la 600 RON, gasesti aici:
http://www.ipantofi.ro/ugg/

| elena289 a răspuns:

Da se unda dar depinde de model si de textil happy happy happy happywinkingwinkingwinking

| Allesia30 a răspuns (pentru opium):

Nu e adevarat, eu am 2 perechi, ambele 100% originale. Una singura m.a costat 300 euro si intra apa fff rau in ele. Sunt bune pentru frig, sunt ff imblanite si calduroase dar pe zapada si ploaie intra aia rau de tot.