| RamonaMn a întrebat:

Formatzi un outfit care sa va reprezinte [curiozitate].

Răspuns Câştigător
| dyanna a răspuns:

Pai...pentru o zi calduroasa de vara, la o plimbare ar merge cred o fusta pana deasupra genunchiilor, din material usor, vaporos si foarte colorata + un tricou alb cu imprimeu la fel, foarte viu colorat + o pereche de sandale usoare, cu talpa joasa + o geanta colorata + accesorii viu colorate (bratari mari, un colier lung si cercei micuti cu "hello kity") iar parul prins in doua codite, cu bucla la breton big grin + o floricica in par big grin (nu as putea rezista)
pentru o zi mai innorata/ploioasa: jeans gri, tricou alb&negru (in dungi orizontale), o esarfa galbena si tenesi galbeni, o geanta pe umar, mare, neagra cu imprimeu colorat... eventual si o umbrelabig grinbig grin

8 răspunsuri:
| RamonaMn explică:

@iulia foarthe tare :Xhappy.

| RamonaMn explică:

@lamai eram doar curioasa asupra stilului fiecaruia thinking Daca nu-ti place intrebarea nu raspunde. happy

| Lorenyk a răspuns:

Un outfit exact nu as putea forma, dar o sa mentionez cateva lucruri care nu-mi lipsesc niciodata cand ies din casa: pantofi cu toc, bluze decoltate, cercei mari, machiaj, vara ochelari de soare neaparat, genti de orice fel, mari, mici, sport, elegante, depinde de cum sunt imbracata. si ador jeansi, mai ales pe cei scurti.

| iulia_5454 a răspuns:

Tenesi, jeans gri, 2 tricouri suprapuse si o palarie
ca accesorii bratari de piele

| tukhey23 a răspuns:

Poi, eu greu de ales un ''outfit'', pentru. ca incredere in vocablurul si implicit in viata mea, nu exista. Sper sa scrie altii, mai mult ca mine happy

| bibss a răspuns:

Tricou alb cu un imprimeu cool, o vesta neagra, pantaloni skiny negri, tenesi, si o geanata din piele pe o parte, si o palarie barbateasca.mmm...si mici accesorii.

| lamai a răspuns:

Asta suna a profesor.
Iti faci temele cu noi?
Unde-i intrebarea? happy

| crazyangel a răspuns:

M _o sa formez ceva in stilu meu :: pantaloni jinsi (galifa)o curea roz. o perche de ghete usurele rosii, un mayou alb cu desene roz si roshii pe el, o jacheta fara mineci neagra. o palarie desigur, si desigur accesorii colorate-** asa si eu chiar ma imbrac _ si e ft tare. nu stiu ce parere aveti happy