| MatildaPetrini a întrebat:

Heeey. e URGENT. Cand se aplica o masca pentru fata? Inainte de dus, sau dupa?

Răspuns Câştigător
| GabrielaSandica a răspuns:

Depinde de masca ta. Daca este una care sa ti curete fata dupa dus cand ai porii deschisi, daca este o masca exfolianta inainte de dus.
Succes!

Gabriela Sandica
Coordonator Avon si Ambasador AVON
Pagina mea personala

7 răspunsuri:
| DianaaaD a răspuns:

Dupa dus, deoarece atunci iti este tenul curat iar vitaminele din masca patrund prin pori si isi fac efectul happy sper ca te-am ajutathappy

| BeautifulAngel a răspuns:

Eu imi pun dupabig grin
asa am auzit ca se face
funda?batting eyelashes

| AnnaLuuv a răspuns:

Buna!

Nu cred ca exista moment al zilei special pentru aplicarea mastii pe fata. Oricum trebuie sa ai fata perfect curata pentru un efect mai bun. Totusi seara cred ca este cel mai liber moment al zile si poti sta linistita 10-15 minute sau cat este recomandat sa stai cu ea pe fata. Acum este alegerea ta. Oricum nu trebuie inainte sau dupa dus.

Sper ca te'am ajutat!

| LondoneseCat a răspuns:

Inainte de dus,pentru ca in general aburii de la apa calda(in timpul dusului) curata si ei fata foarte bine happy, imediat dupa dus, da-ti cu apa rece pe fata ca sa inchizi porii happy
funda?:*

| wertori a răspuns:

Masca de fata nu are legatura cu dusul dar mai bine o faci dupa dus pentru ca se deschip porii si are efect mai bun mascawinking

| PinkPanther a răspuns:

De obicei o aplic in timpul dusului, si am grija sa protejez fata cand ma spal, iar la sfarsit o curat inainte sa ma clatesc pe cap.

| Sclipiciii a răspuns:

Dupa dus(dupa ce se deschid porii)