| Alexia1208 a întrebat:

Recent am văzut pe un grup unde sunt mai multe fete dintr-un anumit județ (un grup de make-up artiști, manichiuriste, coafeze etc + fete care vor sa se duca ca și model, serviciile fiind multiple: de la model de gene, la model de unghii, make-up, coafor, eplilare etc.) un anunț cum ca se caută model pentru aplicat gene false in care tipa specifica ca se plătesc doar consumabilele. Cineva i-a lăsat un comentariu cum ca in mod normal, modelul nu plătește nimic si nici măcar consumabilele. Așa știu și eu, ca model nu trebuie sa plătești nimic. Adică tipa aia caută fete sa se perfecționeze sau sa învețe nu sa le ia banii pe un rezultat nedorit. Poate nu va place ce a ieșit și sunteți obligați sa plătiți 100 de lei pe consumabile. (atât scria in anunț ca este costul lor, iar in alt anunț de pe grup tot legat de gene am văzut ca prețul se ridica și la 150-200 lei) Întrebarea mea pentru voi este: sunteți de acord sa plătiți consumabilele dacă mergeți ca model?

2 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Normal si logic ar fi să nu se plătească nimic

| wexceptional a răspuns:

Nu sunt de acord totul trebuie sa fie gratis daca vrea sa invete altfel sa plateasca modele nici la videochat nu e asa pana si acolo primesti jucariile de la angajator