| LoveIsForFree a întrebat:

Heii!
Mi se rup foarte des unghiile? Ce pot sa fac sa mi le pastrez marii?:-ssCevaa sfaturiithinking

Răspuns Câştigător
| Blackberry^^ a răspuns:

Incearca intaritor de unghii de la Farmec, nu e foarte scump. Si eu aveam aceeasi problema si acum mi le pot lasa cat de mari vreau.
Intaritorul de la Farmec e transparent si vine intr-o sticluta de oja. Tu doar il pui pe unghii si unghia il absoarbe imediat.
Sper ca te-am ajutat. ^^

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Tine-le zilnic 15-20 de minute in apa sarata, iar Ca si Zn, mananca mai multe fructe si legume! Succes!

| Shopiaalin a răspuns:

Exact asa eram si eu acum vreo 4 ani acum am 16 ani
si mi le tot rodeam si intr-o zi m-am hotarat sa nu mi le mai rod si sa le las mari sa creasca
le-am taiat de maimulte ori pana in carne si au inceput sa se intareasca
dupa ce mi le tai nu le fac cu lac deloc nici nu deala transparent pana ce nu imi cresca mai mult sa se vada si pe partea cealalta daca intorc mana apoi cand sunt mai mari le fac cu lac si asa nu mi se rup, iar acum am unghii frumoasa si lungi

sper sa iti fie de folos ce tiam spus:*
fundabatting eyelashes?

| DianaScorpio a răspuns:

Din cate stiu eu, exista intaritor de unghii. Nu stiu cat costa sau unde gasesti pentru ca eu nu am avut niciodata probleme de acest gen si mereu imi tin unghiile destul de mari. Insa eu fac urmatorul lucru: ma dau mereu cu oja. La mine oja face unghiile mai tari si mai rezistentehappy Pilestele mereu, si ai grija ca lungimea lor sa nu fie chiar imensahappy.

| Tamy3 a răspuns:

Poti sa-ti cumperi un intaritor de unghii pentru ca te poate ajuta sa-ti pastrezi unghiile tari, ca sa nu se mai rupa.Eu am un intaritor de la lady's Catherine Arley si este foarte bun.Ti-l recomand pentru ca te va ajuta mult si nici nu este prea scump! SUCCES!:*:*kiss

| maryfanMJ97 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti iei un tratament care sa iti intareasca unghiile

| alyna_6668 a răspuns:

Buna.Eu cred ca ar fi bine sa incerci niste ulei de ricin.E bun pentru cresterea unghilor, cresterea parului, dar si a sprincenelor. Uleiul de ricin iti intareste unghiile si ajuta la cresterea lor.Se gaseste in farmacie.Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| love27butterflys a răspuns:

Ai lipsa de calciu. un sfat: mananca mai multe alimente bogate in calciu sau suplimente de la farmacie. funda?

| TeodoraFlorentina a răspuns:

Du-te la farmacie si explicaa...(probabil iti va da calciu).sau kv de genuwinking

| Larisa_4371 a răspuns:

Ti se rup pentru ca ai lipsa de calciu! Ia calciu in lunile cu r si nu o sa ti se mai rupa. Dar cred ca merge sa iei si in Mai, Iunie, Iulie dala efervescent sau pastile! Ia calciu si probleme vor disparea.:* funda?