| Lorenacheliceris a întrebat:

Heii TPU! Am 12 ani si am niste cearcane gigantice, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AndreeaCr a răspuns:

Apa multa si muuuulta odihna! :-)

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita sa folosesti mult timp calculatorul, televizorul, telefonul si tableta. Fa miscare. Culca-te inainte de ora 10, maxim 11. Consuma apa si sucuri naturale, evita sucurile accidulate si cu zahar adaugat. ( mie imi plac sucurile de la Olympus ) Mergi la oftalmolog si fa-ti o pereche de ochelari care sa-ti protejeze ochii, te sfatuieste mai bine oftalmologul dupa control. Foloseste creme cu spf tot timpul anului, mananca sanatos si cat mai putin procesat. Poti sa folosesti ulei de migdale dulci ( presat la rece! ) in jurul ochilor, mie imi place cel de la manicos si solaris ( este important sa fie intr-un recipient de sticla, se pastreaza mai bine ).

https://www.nivea.ro/......60141.html

2 răspunsuri:
| Porcusorul a răspuns:

Deocamdata nu cred ca niste cearcane sunt probleme presante avand in vedere varsta ta, iar solutia nu cred ca ar consta in cosmetice pentru pielea din jurul ochilor, cum ti-as recomanda daca aveai mai mult de 25 de ani. Odihneste-te mai mult, evita utilizarea telefonului si a calculatorului.

| Violleta2022 a răspuns:

Cearcanele tale sunt de la o oboseala extrema, aratand clar ca ficatul si corpul sunt atat de obosite ca vor claca.
Nu manaci probabil ce trebuei si nu dormi 9-10 ore/noapte cum ar trebui.
Daca nu te culci de acum la 9-10 seara sa dormi pana la 6-7 dimineata, vei ajunge curand in spital. Corpul iti spune clar ca este epuizat de atata oboseala si are nevoei de multa odihna!

Întrebări similare