Buna, eu folosesc acest tratament tot timpul înainte cu câteva ore de a mă spală pe cap, gălbenușul de ou este foarte benefic fiind un produs natural ce îl găsim la orice casa el are multe proprietăți atât pentru organism cât și pentru aspectul fizic al îngrijirii faciale,a parului, etc. Eu de fiecare dată când am aplicat această mască părul meu a început să devină mult mai mătăsos si mai strălucitor, mai puternic, iar părul a început sa nu mai îmi cada aproape deloc în momentul spălării(înainte când mă spală fără a face tratament imi cădeau smocuri de par ) este foarte bun si pentru creștea parului deoarece la rădăcina îl hrănește, cu decolorarul parului nu prea cred că are beneficii deoarece nu prea am văzut o schimbare la părul meu până acum (folosesc de aproximativ jumătate de an acest tratament ) nu se cunoaște diferența deoarece nu este un produs chimic care are efecte pe moment. În schimb m auzit ca scorțișoară îl deschide. Pentru creșterea părului eu folosesc la rădăcini albus de ou, miere, ulei de măsline. Mai poți folosi oțet de mere la rădăcini pentru ca acesta te ajuta in creșterea părului, ip stimulează și nu costă mai mult de 5 lei și te tine destul de mult, dar el trebuie diluat un pic in apa. În schimb pentru lungimea parului folosesc 1-2 gălbenușuri de ou ulei de măsline, miere si uneori și smântână pentru ca il face mult mai mătăsos, te poți spăla și pe lungime cu oțet de mere pentru ca il face mai strălucitor. Dacă mai vrei sa îți stimulezi creșterea părului încearcă să îți faci masaj capilar cu capul în jos să știi că ajută destul de mult. Eu folosesc tratamentele acestea de ceva timp și rezultatele sunt foarte mari, eu am grijă foarte mare de el, deși l-am decolorat în nenumărate rânduri și l-am vopsit de vreo 2 ori în ultimele 3 luni îți pot spune că părul meu nu mai e atât de uscat si deteriorat, am părul blond și e până la fund, secretul e să ai grijă de el, chiar dacă nu ai produse profesionale în casa poți spune despre cele naturale ca ajuta foarte mult. Degeaba îti dorești o creștere rapidă a părului dacă acesta nu este tuns măcar un pic la câteva luni, sau cel puțin vârfurile arse. Mult succes
Uite aici: http://www.csid.ro/......-12481073/
Si inca cateva metode: http://www.elle.ro/......al-375977/
Galbenusul de ou NU schimba culoarea parului. Pigmentul parului se scoate prin procesul de oxidare.adica oxidant plus pudra decoloranta.in componenta chimica a unui ou nu exista nimic care ar putea avea acest efect.oul este benefic parului datorita vitaminelor continute.el se poate bate dupa care se poate aplica pe par cu o perie pentru vopsea pe carari dupa care pe lungimea firului.se poate amesteca cu miere sau smantana pentru un efect si mai folositor si se lasa sa actioneze aprox o ora poate mai mult.se continua tratamentul 1-2 ori pe saptamana pe o perioada cat mai indelungata.pentru tratamentele naturiste trebuie multa rabdare.ele nu au efect imediat ci in timp indelungat.se poate folosi si ulei de argan, masline, catina unt de shea, mar ras din care se pot face o masca si aplicata pe par.la clatire se poate folosi ceai de musetel sau verde sau de frunza de nuc.sau toate cele 3 plante la un loc fara clatire.
Uite daca faci masca asta de par: http://www.andreearaicu.ro/......-si-lapte, ti se va deschide culoarea la par, dar ajuta si la cresterea parului. Ah corect si iti ajuta parul sa fie mai sanatos si mai stralucitor eu am incercat si chiar ajuta.