 uite de ceva timp mi-am facut breton, mai mult sa-mi fac 'pofta' de a ma vede cu el
 uite de ceva timp mi-am facut breton, mai mult sa-mi fac 'pofta' de a ma vede cu el  si imi place
 si imi place  il ador.
 il ador.
 masca ceva
 masca ceva ?
? decat aici in fata [si datorita vratejului.
 decat aici in fata [si datorita vratejului. poate am impresia asta
 poate am impresia asta ]
] .`! Fundaa
.`! Fundaa					
					Ce a spus Eileen e bun, dar mai merge si ulei de ricin singur. iti dai pe firele bretonului, dar nu si pe radacina si apoi il lasi intr-o masca vreo 20-30 min clatesti bine, bine cu apa. poti sa repeti chestia asta de 2 ori pe saptamana.
 iti dai pe firele bretonului, dar nu si pe radacina si apoi il lasi intr-o masca vreo 20-30 min clatesti bine, bine cu apa. poti sa repeti chestia asta de 2 ori pe saptamana. 
				
 Ordonare:
					După relevanţă
				
				Ordonare:
					După relevanţă 
					
			
					Parerea mea e ca nu ti l-a facut suficient de des .Cu cat ia fire mai de sus cu atat e si bretonul mai des.Asa mi-a facut si mie prima data, apoi m-am intors sa mi-l taie calumea
.Cu cat ia fire mai de sus cu atat e si bretonul mai des.Asa mi-a facut si mie prima data, apoi m-am intors sa mi-l taie calumea 
				
Kqnfiwbcin întreabă: