| anni_1109 a întrebat:

Hello! M`am hotarat sa`mi iau lentile de contact colorate, dar as avea cateva intrebari pentru cei/cele care le-au incercat.Cat de mult jeneaza la prima purtare, cat de repede v-ati obisnuit cu ele, si cam cat costa.Multumeschappy.

Răspuns Câştigător
| MidnightLady a răspuns:

La prima aplicare o sa simti pentru cateva minute senzatia de corp strain in ochi, la fel si la urmatoarele 5-6. Apoi, nu vei mai simti nimic atunci cand le aplici. Dar trebuie neaparat un consult la oftalmolog inainte de a le cumpara. Sunt cazuri in care ochiul nu le suporta si se ajunge la infectii ce pot cauza alte complicatii mai grave. Pretul nu stiu sa ti-l spun la cele colorate, eu folosesc cu dioptrii. Dar medicul iti va da toate informatiile necesare.

2 răspunsuri:
| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Si eu mi-am dorit lentile colorate, dar cand mi-a spus o cunostinta cate trebuie sa faci si cat sunt de scumpe mi-a cam trecut
Mai intai trebuie sa mergi la un control, este ceva aparat, iar oftalmologul iti spune daca poti sa porti lentile sau nu. Controlul este foarte scump, dar nu mai stiu exact cat.
Dupa aceea, cumpararea lentilelor, care tot asa sunt foarte scumpe. Ca nu mergi sa iti iei lentile cu 200 de mii sau mai stiu eu cat si dupa aceea sa te trezesti cu infectii si alte probleme + ca iti mai trebuie si solutia in care se tin, care este destul de scumpa si suportul, ca nu le poti pune oriunde

| madalina200 a răspuns:

Pai eu am luat de la Bucuresti si am dat 10 milioane si nu mau jenat