| GEORGY_4531 a întrebat:

Hello TPU! as vrea sa imi dati si mie niste sugestii cum sa ma ambrac de revelion nu stiu cum desi ai vrea cu ceva elegant dar nu stiu cu ce ma puteti ajuta? fundita:d

Răspuns Câştigător
| Bogdanna a răspuns:

Poti sa te imbraci intr-o bluzita neagra mai eleganta cu o esarfa rosie, pantaloni scurti negrii iar pe sub colanti rosii iar cizmulitele negre elegante. O sa fii superba >big grin

6 răspunsuri:
| Aenoenienanonim a răspuns:

Pijama de matase. ciocate, o sapca intr-o parte, si ochelari de soare. Aaa. da. si un dictionar al limbii romane.

| xLikeTpu a răspuns:

Bună.
Încearcă o rochiță de seară roșie aprinsă ( de seară ), ca să ieși in evidență, și mai strâmtă pe corp, mai sus de genunghi.

Cu niste pantofi negri, ceva gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:10, s:0.
Sunt bestial, s-ar potrivi perfect!
Cu parul făcut cu placa, sau ondulat!
Ar sta foarte bine!
Toate cele bune! :-).

| xLikeTpu a răspuns:

@Stifler, acum. dacă a sărit 1 virgulă, două, o bați repede la cap cu dicționarul, Măi., dacă asa scrie ea cu : " imi " sau celelalte, așa sunt unii obișnuiți.
Mai bine consultă tu DEXUL!, si vestimentația!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de silueta si locatie cel mai elegant ar fi o rochie (parerea mea). Apropo sa nu uiti ceva rosu si bani in buzunar.laughing

| Noname_4239 a răspuns:

Depinde unde il faci, daca este intr-un loc mai sofisticat ai putea sa te imbraci in ceva elegant dar nu exagerat, cu o rochita neagra sau de culori mai inchise/deschise adica sa te acsezi pe o singura culoare sau in niste pantaloni mai eleganti negri cu niste tocuri simple si o bluza coloratahappy Daca e intre prieteni, mai aiuresc poti sa iti iei in ce te simti tu mai bine.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?puppy dog eyes