Trebuie sa te gandesti foarte, dar foarte bine la modelul pe care il vrei, la diferita aspecte, cum vei arata cu el la batranete si etc. ti-l poti face la varsta ta doar cu adordul parintilor. dar majoritatea celor care fac tatuaje nu respecta aceasta regula deci intreaba-i daca fac sau nu.
si doare, bineinteles, dar e o durere suportabila si o sa merite.
primul meu tatuaj a fost tot la 14 ani, o strumfita pe umar, facuta de un prieten care are aparat din ala de tatuat.si tot el mi le-a facut si pe urmatoarele 5.
La varsta ta, da sigur doare...si ideea mea. e sa mai astepti!
De ce sa nu iti faci acum: pielea ta se dilata, si in acelasi timp si tatuajul, pana atunci iti vin si ideile si nici nu te mai doare la fel ca la 14 ani. Conteaza mana artistului, a celui care te tatueaza
La 14 ani cu acordul parintilor il potii face cum se elimina un tatuaj metoda laser https://www.youtube.com/watch?v=7BgEzOTCV0k dar ramane urat fa sal stergii cu laser si dupa ma-i fa un tatuaj ca daca il stergii ramane patat sau urat?
Iti poti face un tatuaj temporar. Nu mai stiu exact cum ii zice
dar stiu ca tine vreo 2 saptamani sau 2 luni ceva de genul.
Si eu imi fac tatuaj. Si am tot 14 ani. Nu ma intereseaza durerea. Il fac pentru ca vreau eu, si sint sigura pe mine. Nu o sa imi para rau, pentru ca am ales ce trebuia.
Nu tine cont de parerea celorlalti, yully.Fa ce simti tu! Eu asa am facut.xD
Pe mine ma lasa mama la 16 ani![]()
poate o conving si mai repede![]()
Dar, am auzit ca nu este chiar asa de dureros dar, daca mergi la un salon profesionist te poate anestezia![]()
Esthi minora si nu iti poti face dar peste 4 ani poti sa iti faci dar mai bine renunta. Acel tatuaj te va durea dar nu prea rau.Parerea mea e sa nu iti faci ca o data facut nu mai poti sa il elimini o sa ramai cu el toata viata cel mai bine e sa renunti. Si eu am vrut sa imi fac dar mi-a fost frica, m'au sfatuit uni prietenii si mi-a supus sa renunt acelasi lucru poti face tu.
anonim_4396 întreabă: