| Laugh25 a întrebat:

Heyhappy
Deci ieri am auzit un lucru tare ciudat..Pentru par este bun petrolul?
Dar am auzit ca si ti'l inchide.
Este adevarat?
Adevarul ca ma tenteaza sa folosesc pentru ca am probleme cu parul.big grin

7 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Depinde ce fel de probleme ai cu parul. Petrolul este eficient impotriva caderii parului si impotriva paduchilor.
Nu are efecte in oferirea de stralucire, elasticitate si catifelare. Cu alte cuvinte, ti se va incurca mai des si nu va avea un aspect tocmai sanatos. Si plus ca miroase si foarte urat...va trebui sa folosesti o cantitate dubla de balsam...un balsam foarte parfumat.

Multa bafta!

| T4ny4 a răspuns:

Eu imi fac saptamanal masca cu petrol pentru par.Un ou, ulei de ricin, petrol.il adaug pe pielea capului.Il tin 20 de minute si ma spal normal, sampon, balsam.

| selysol a răspuns:

Da este foarte bun pentru par il face mai des, stralucitor si nu se rupe usor dupa ce te-ai spalat pe cap iti limpezesti parul cu apa cu petrol baftahappy

| Dianna21 a răspuns:

Da! Petrolul e foarte bun pentru par :*. din el se face o lotiune regeneranta impreuna cu uleiul de racin si cateva vitaminebatting eyelashes. care o gasesti la farmacie thinking
P.s. am incercat si e foarte bun happy, petrolul mai ajuta si pentru matreata... si mai are si el alte atributiuni thinking

| Laugh25 explică (pentru Dianna21):

Si l'ai imbinat cu ceva cand l'ai folosit?

| Dianna21 a răspuns (pentru Laugh25):

Eu mi-am cumparat direct o lotiune de la farmaciebatting eyelashes. Daca ai niste probleme cu parul, la farmacie ti-ar putea chiar spune ce lotiune sa folosesti :p. Eu mi-am cumparat de la farmacie aceasta lotiune cu petrol din cauza ca aveam varfurile despicate, deteriorate etc :d. M-a ajutat foarte mult. iar in plus contine si ulei de racin care ajuta la cresterea parului intr-un timp mai scurt :d, chiar da roade happy. Succes :*

| BikaBianca a răspuns:

Petrolul e foarte bun pentru par...Nu ti-l inchide..Vezi ca la supermarketuri, hipermarketuri, si la farmacie vei gasi sampon cu petrol...
Eu am folosit samponul deoarece aveam matreata si imi cadea parul mult dar, acum nu mai am nii matreata nici nu mi imi cade parul! Te sfatuesc sa-ti iei sampon cu petrol!happy

Întrebări similare