De fapt, codiţele alea îţi distrug părul. Renunţă la ele.Definitiv. Îţi pot da câte argumente vrei.
Da, dar pentru cineva care are parul lung si des cu mult volum e foarte greu si se rupe foarte rau, asta a fost sg mea solutie
Mai rău ţi se rupe de la dread-uri. Mai bine ţi le împleteşti în mod normal decât aşa. Există n tipuri de coafuri, de ce ai ales tocmai dread-urile nu pot să înţeleg. Arată oribil şi sunt foarte dăunătoare pentru păr.
Eu zic ca nu e bine sa-ti faci mereu aceste codite pentru ca parul trebuie sa fie si desprins, nu-i face bine!
Acest lucru e si bun dar si rau. faza cu oxigenul e urmatoarea: parul daca nu are destul aer nu mai creste bine( se incetineste ritmul de crestere). parul este protejat daca e impletit...este adevarat. dar pentru asta imi pare rau. nu am explicatii . oricum nu e chiar asa de rau ca iti faci codite impletite si le dai drumu asa rar. pupici :*
Mentionez ca imi creste mai repede, sau asa mi se pare mie, la inceput, in decembrie, aveam parul cu o palma mai lung de gat, acum e pana la buric.
Nu prea e bine ce faci. Părul are nevoie să fie liber. Dacă-l ţii mai mereu împletit nu mai creşte în ritmul său şi o să-ţi cadă. Ţi-aş recomanda să iei o "pauză" de o lună- două. Eventual îl poţi lăsa noaptea desfăcut, iar ziua când te incomodează să-l prinzi: ba coc, ba împletitură în 3 etc şi să nu strângi prea tare elasticul de păr
.
Am citit pe un site că părul poate cădea şi din cauza elasticului de păr care este foarte strâns, de aceea părul trebuie lăsat liber.
Dar am parul aproape pana la fund si se incurca foarte rau, nu mai pot baga peria in el si tot tragand de par se rupe, nu l.as lasa liber...
Nu este bine ca le ti o lune, tine-le maxim o saptamana doua, pentru ca parul trebuie sa RESPIRE si tu daca il ti strans nu poate. Nu ca nu ma creste...dar daca il ti foarte mult risti sa se rupa de sus ..adica sa iti cada si nu cred ca vrei asta Doamne fereste. Tinele o saptamana doua dupa desfale si lasa vreo 3-5 zile parul liber.
Dar nu am cum sa mi le fac la 2 saptamani