| Clementin a întrebat:

Imi puteti sugera o rochie, pentru nunta care sa mearga cu pantofii astia http://www.google.ro/......tp?/imgres Pantofii mei sunt rosu cu negru dar modelu e acelasi :)

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Nu am gasit un link, dar iti pot descrie ce rochita cred eu ca s-ar asorta la acesti pantofi. Ca si culoare, ar fi frumos sa gasesti o rochie nneagra sau rosie sau, eventual, o rochie neagra cu un bolero rosu ori invers, o rochie rosie cu un bolero negru, daca vrei sa optezi pentru rochie cu bolero. ideala ar fi o rochita midi, care sa-ti ajunga pana la jumatatea genunchiului sau pana imediat sub genunchi. In partea de sus ar putea fi cu bretele subtiri sau late sau chiar fara bretele, daca iti arata bine mainile, iar daca esti putin mai plinuta in aceasta zona ai putea alege o rochie cu maneca scurta ori un bolero peste o rochie cu bretele subtiri. Daca ai talie subtire, ai putea pune o curelusa rosie daca rochia e neagra sau o curelusa neagra daca rochia e rosie. Ai putea opta pentru un plic de dimensiuni medii sau pentru o poseta micuta de ocazie, de preferat rosie sau neagra si din piele intoarsa. Ca accesorii, as alege un set de bijuterii din aur alb sau aur galben ori argint, fie cercei, bratara si inel, fie cercei mai micuti, colier si bratara. Manichiura si pedichiura mi le-as face de culoare rosie, iar forma unghiilor as lasa-o patrata, lungimea acestora fiind medie. Parul mi l-as face bucle, iar machiajul ar fi natura, in functied de ce vrei tu sa accentuezi: buzele ori ochii. bafta la alegrea unei rochite potrivite si petrecere placuta la nunta!

2 răspunsuri:
| monca a răspuns:

Salut! ma gindesc ca te ar merge o rochie mai scurta si cu corset o sa ie super! iti zic poti sa alegi o culoare si alba care sa iba nuante asemanatoare cu pantofii

Întrebări similare