Cand se termina. In mod normal o data la cateva luni. Nu este bine sa pastram un rimel mai mult de un an. Poate fi daunator, provoca alergii.
Depinde cat de des il folosesti Eu il folosesc in fiecare zi si il schimb cam la o luna jumatate doua.
NOname la mine difera perioadele cand apare ceva nou si ma intereseaza acel produs il cumpar indiferent daca am o zi sau 3 luni de "rimel vechi"
Bună. După 8 săptămâni, mie mi se termină rimelul. Deci, după 2 luni îl schimb. Oricum, dacă aş păstra un rimel mai mult de 3 luni s-ar întări şi nu ar mai fi bun de nimic. O zi bună!
pa, pa.
Il schimb atunci cand vad ca incepe sa se usuce, dar nu astept sa treaca mai mult 2 luni jumate -3 luni. Cam la intervalul asta e bine sa ti-l schimbi.
Bună.
Dacă ai un rimel de care eşti mulţumită nu văd de ce trebuie să faci o risipă de bani cu altul de care rişti să nu fi mulţumită!
Îmi cumpăr unul atunci când se termină "cel vechi".
Pa, pa.
Daca il folosesti zilnic il schimbi cand e gol eu il folosesc zilnic dar daca il folosesti mai rar atunci nu ar trebui sa il pastrezi mai mult de 3-4 luni!
Depinde şi ce apare nou pe piaţă. Tentaţia e mare, hihi. Dar în mod normal, ar trebui schimbat o dată la 3 luni. Totuşi, nu ştiu dacă aţi observat, majoritatea rimelurilor devin "bune" abia după câteva utilizări, să spunem, cam după 3 săptămâni - o lună de când l-ai folosit prima dată. Şi îl schimb pentru că devine uscat, începe să lege genele sau să curgă de pe ele - bucăţele din alea mici care-ţi ajung pe obraz...
Acelasi lucru voiam si eu sa zic, ca si NOname.Cam o data pe an, poate de 2 ori.Nu ma dau in vant dupa machiaj