Astea arabesti trebuiesc lasate la macerat 2-3 saptamani te dai cu el de vreo 10-20 de ori si il pui la intuneric fara capac
Ca la Chefi la cuțite.![]()
Nu știu, mi-am dat și eu cu părerea să sperăm că este bun. În ziua de astăzi nu te mai miră nimic, câteodată atunci când comanzi ceva online îți vin coletele fără sigiliu.
Da,au fost cazuri când și din magazine precum Sephora au fost vândute fake! Pe notino se vorbește că s-ar vinde parfumuri fake, dar mi greu sa cred!
De pe eMag l-am luat
Pe eMag se mai vând fake-uri câteodată. Da avea recenzii bune la furnizorul de unde am cumpărat, dar chiar și așa unele cred că se vând fake
Eu cred că ești celcestietot
Mai tii minte când i-am dat bully lui lilith?
EMAG este firmă bună, de obicei dacă produsele sunt vândute și livrate ei, nu ar trebui să fie o problemă. Dacă scrie acolo, de exemplu că este vândut de X și livrat de Y, atunci există posibilitatea să nu fie bun acel produs, dar nu întotdeauna este la fel. Trebuie să ai și noroc ca la pescuit.
Mă înțelegeam bine cu băiatul ăla, și tu vad că ești de treabă. Semeni puțin cu el la stil, dar te cred.
Și-a pierdut contul, probabil pentru că răspundea aiurea la unele întrebări.
Eu am vazut că pusese o întrebare și după acea întrebare a dispărut pe urmă. Nu știu exact ce s-a întâmplat că am avut ceva de făcut în acel moment. Cine știe poate ai dreptate.
Trebuie sa fii atent ce întrebări postezi, mai ales despre politica. Unii de abia așteaptă să te lase fără cont. El nu știe cum sta treabă pe aici.
O deranjat de ăștia ce dau raport, ce trăiesc din asta! Dar de regulă uneori răspundea într-un mod sarcastic
Într-adevăr, am observat și eu. Oare ce se întâmplă cu Andrei că de obicei punea numai întrebări și dădea niște răspunsuri de nebunache. Acum văd că s-a potolit, poate i-a venit mintea la cap, iar Britney Ruxandra tot la fel, nici măcar TPU nu a putut să-i facă față. La soare te puteai uita, dar la ea ba. Pe lângă faptul ăsta mai scria că era și "genială".
cred că nu avea oglinda săraca
daca mama ei i-a spus că e așa îți dai seama că așa se crede! A jucat rolul unui troll low cost.
Ala nu știu ce e cu el, sper sa se facă bine.
Daca era geniala era măritată și cu familie, nu sa o arda aiurea aici că ea e ruptă din rai când dă de fapt în gropi la orice pas.
TPU nu are nevoie de narcisiste
Poate se uita în oglindă și își spunea Oglindă, Oglinjoară...
Poate avea și ea problemele ei, dar chiar și așa prea exagera. Parcă îl văd pe nebunache Adrian că va pune o întrebare cu dominus, dinozauri sau cine mai știe ce visează el. Unul parcă a pus o întrebare cu extratereștrii, altul nu mai știu cu ce, dar se aseamăna cu azorel.
Au probleme unii, nu trebuie sa te marcheze. E un refugiu pentru ei, nu trebuie judecați
Da aia e nesimțită
Orice om are necazurile lui, dar acei oameni care se nasc cu o boală sau se îmbolnăvesc așa dintr-o dată, adică astăzi ești normal și următoarea zi te trezești de parcă nici măcar nu mai știi pe ce planetă ești, este nasol așa ceva. Atâtea boli îngrozitoare le căpătăm din cauză că nu există afecțiune. Poate dacă am fi uniți și ne-am lua apărarea unul celuilalt, nu ar mai exista nici o boală. Românii trebuie să se gândească că ceva se întâmplă cu cei de la putere. Am văzut la TV că Bolo era "aplaudat" de români și a luat-o pe partea aialaltă. Facem ce facem și tot la politică ajungem.
L-au luat sub roți ieșenii.
Da e o linie fina între a fi normal și a înnebuni. Izolarea înnebunește cel mai rău.