ATENTIE! CU TOATE CA ESTE STRICT DE UZ VETERINAR MULTE PERSOANE IL FOLOSESC PT UZ PROPRIU. Analizand cazuistica stocastica de pe net va pot spune ca din 500 de persoane decat ~5 au "raportat" efecte negative de genul: exacerbarea acneei, iritatii, edeme etc. toate regresand la incetarea sau rarirea administrarii.
Exista cazuri la care anceea se agraveaza (cel putin aparent) dar dupa 5 -7 zile regreseaza foarte mult... celelate persoane au raportat vindecare totala a acneei, furunculozei si a altor infectii bacteriene cutanate, la cateva dintre ele acneea recidivand dupa cateva luni, insa reluarea tratamentului a rezolvat problema!
eu zic sa nu il incerci!
mai bine incearca cu ceai de busuioc! e foarte bun![]()
ceaiul de busuioc se pune pe batista caldut si apoi se pune batista pe fata si il lasi asa 10 minute! faci ast de doua ori pe zi si intr-o saptamana o sa vezi rezultate
Mibazonul nu e bun pentru punctele negre, eu il folosesc pentru cosuri o data pe saptamana pentru ca mi l-a recomandat o casmeticiana...pentru punctele negre ai putea sa iti faci o data la 2 saptamani o baie de abur care iti deschide porii si apoi le poti scoate, dupa ce le-ai scos aplica o crema astringenta pentru a inchide porii