Nuuuu, doar cind il uit pe mina vrind sa imi prinbd parul. Dar nici nu se potriveste f bine.Mai bine iti cumpri o bratara, va fi si mai dragut dar si mai confortabil deoarece daca elasticul este prea strins putin cite putin iti incetineste mina si se face violeta si lumea crede ca su tihnita cu elasticul ala. Dar daca este prea mare atunci te deanjeaza mereu ca iti cade mereu. Daca este exact buna iti provoaca mincarimi si oricum te deranjeaza. O bratara e mult mai bine venita.
Normal! ![]()
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Eu tot timpul il am chiar si cand dorm deja a devenit un obicei sa il pun pe incheietura de la mana stanga nu se prea observa pentru ca port de obicei destul de multe bratari insa am fost ''obligata'' sa nu mai port pentru ca la scoala se interzice aceasta chestie iar parinti si destul de multi oameni imi spun ca cele stramte blocheaza circulatia sangelui in acel loc nu stiu port de cauciuc acum si tot ce nu e stramt
Onisim13 întreabă: