| chocolatedream a întrebat:

Sal, la ce varsta ar trebui sa incepi sa te machiezi? marefer la ceva usor un fard de culoare deschisa un gloss etc.

Răspuns Câştigător
| ralucsi a răspuns:

E greu de spus.Normal ar fi cel mai bine sa nu te fardezi deloc, deoarece ti-ar face foarte bine pielii si fetei. Dar daca chiar vrei sa fii in trend, ar trebui sa te dai cu n gloss si putin rimel, niciodata prea strident. Fardul de culoare nu e asa la moda, adica na. Poate culoarea pielii, maro. Dar daca esti tanara, nici nu e nevoie. Varsta la care incepi sa te machiezi, depinde de fiecare persoana// Cea care e rebela va incepe sa se machieze foarte repede, iar cele mai linistite, pe la varsta pubertatii happy Dar, te-as sfatui sa te fardezi doar la ocazii speciale ( nunti, petreceri.) nu chiar si cand iesi cu prietenii. Sper ca te-am lamurit kiss Fundita?

12 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Buna:*
de la 12 ani fond de ten, rimel, balsam de buze
14-fard
16 -17ruj,blushhee hee

| Bailey a răspuns:

Eu ma machez, doar la ocazii de exemplu la o zi de nastere, o nunta etc... In oras incerc sa fiu cat mai naturala, folosesc doar un gloss si un rimel. Ai putea sa incepi de la 13 - 14 ani, insa sa te machezi cat mai natural adica un gloss siun fard deschis adica nu o culoare foarte stridenta. Sper ca te-am ajutat. Funda? :*

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Atunci cand crezi tu de cuviinta, insa nici prea devreme.

| afrodita3333 a răspuns:

Pai pe la 13 14 ani, parere mea.

| Ionela78 a răspuns:

Buna.pai cam pe la 14 ani.nu incepe sa te machezi de mica pentru ca toti se obisnuiesc cu tie asa iar cand mergi nemachiata arati ca moartea in picioare.incearca sa nu te prea machezi.te dai cu rimel, cu putin creion dar nu te machia asa, caci ti-am spus. funda?

| lor3nutza a răspuns:

Pe la 14-15 ani dar doar cu lucruri de firma caci astfel la 20 de ani o sa arati ca la 30 crede-ma e periculos si nu doar asta risti sa faci diferite boli de piele

| bbyyyyyyyy a răspuns:

Deci uite parerea mea : Eu zic ca un gloss si un fard deschis mai rar e ok si la 9 ani, Sa te macheazi serios si regulat eu am facut-o la 12 ani dar tu faci cum crezi

| Acadeeeaa a răspuns:

14 anihappy

| Georgiana_5221 a răspuns:

Daca te referi la ceva ca de exemplu gloss si fard de la 13-14 ani dar nu prea strident.sepr ca te-am ajutat

| dianadya a răspuns:

Machiazul zilnic sau cel putin la 2 zile incepi normal de la 13-14 ani.Depinde de personalitate si posibilitati.Sub 13-14 ani poti sa te machiezi numai cand e nevoie-daca e nevoie.Un gloss nu strica totusi. Poti sa te dai sa spunem de la 10 ani fiindca dupa mine nu are ce afecta.

| Channa a răspuns:

14 ani-fardul, 10 ani-gloss

| cristinagrig a răspuns:

Eu am inceput sa ma machez de la 15 ani. Acum depinde si de parinti, si de tine.