Ai uitat carne, branza, oua... surse de proteina, fara proteine din ce sa-si formeze muschii de pe abdomen?
Hmmm,proteine,astea te fac sa te unflii, dar eu nu prea mananc carne si nici nu prea ma dau in vant dupa oua, proteinele te umfla, bine sunt si ele bune in procesele celulare, dar muschii crescuti cu proteine sunt paie.In general trebuie mancare normala si efort fizic nu numai sala ci si alergari, fotbal etc.Dar saletele, legumele si fructele au continut de grasimi scazut.
" muschii crescuti cu proteine sunt paie"? fara proteine muschii nu au din ce sa se formeze.
muschii FARA proteine sunt paie ( de fapt nu exista ).
Nu ai citit o carte in domeniu in viata ta, nu? mai documenteaza-te
Maaaa! Ma refeream la muschii crescuti in ''sera''adica oameni care iau kilograme de proteine pentru a face ''brand''. Stiu ca proteina sta la baza multiplicarii si alte functii din celula.
Ai uitat carne, branza, oua... surse de proteina, fara proteine din ce sa-si formeze muschii de pe abdomen?
Sincer sa fiu nu doresc sa te descurajez eu am avut 68 kg la varsta de 15 ani cand faceam lupte libere (eram cat un butoi de varza) insa cu mult sport si efort in special inotul m-a ajutat la dezvoltarea abdomenelor asa cum mi le-am dorit.
Iti urez mult succes dar iti dau un sfat fara proteine asta in caz de nu vrei ca dupa un timp sa ti se lase musculatura si sa arati la fel ca un mos la 75 de ani care are musculatura scazuta insa pielea isi pastreaza aceleasi dimensiuni!
Ciudat, pentru ca sunt foarte slab, sau cel putin asa imi spune lumea in afara de solduri care sunt putin iesite in evidenta si imi acopera cu grasime zona de care am spus, dar in rest mi se vad coastele, nu imi atarna pieptul sau ceva de genul dar poate si datorita musculatorii de pe restul corpului am greutatea asta...